Haberler

İlkadım'ın Gözbebeği: Derebahçe Sosyal Tesisleri

İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesisleri kısa sürede vatandaşların en çok tercih ettikleri düğün salonu ve kültür merkezi haline geldi.

Görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirilen Samsun'un en büyük düğün ve toplantı salonu ile etüt merkezleri, sinema ve fitness salonları, mescit, kafeterya, otopark ve dinlenme mekanları gibi birçok sosyal alanın bulunduğu Derebahçe Sosyal Tesisleri planlanandan daha fazla ilgi görüyor.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un söz verdiği ve kısa bir sürede yapımının tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine sunduğu Derebahçe Sosyal Tesislerinde geçen günlerde ilk nikah töreni ve düğün gerçekleştirildi. Genç çiftlerin mutlu günlerini paylaşmak için gelen akraba ve yakınları, salonun oldukça güzel ve ferah olduğunu belirtirken hizmete de tam not verdiler. Modern ve geniş düğün salonu ile sadece İlkadım'a değil kentin tamamına hitap eden Derebahçe Sosyal Tesisleri bünyesinde şık bir nikah salonu da barındırıyor. Sade bir nikah töreni planlayan çiftler oldukça geniş bir nikah salonunda dünya evine giriyorlar.

"Asıl olan dört duvarı yapmak değil onu etkinliklerle yaşatmaktır"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediyemize ait bir mekanı yeni olsun olmasın değerlendirirken vatandaşımıza nasıl daha fazla ulaşır ve buralardan faydalanmalarını sağlarız diye düşünerek planlama yapıyor ve hizmetlerimizi o yönde gerçekleştiriyoruz. Yeni projelerimizde asıl olan dört duvarı yapmak değildir. Duvarların her köşesini bilim, kültür, sanat ve zanaatla donatmaktır, bir anlamda mekanı yaşatmaktır. Derebahçe Sosyal Tesislerinde de bunu yapıyoruz, spor salonundan toplantı salonuna, kadınlarımız için aşçılık kursundan tekstil kursuna, etüt merkezlerinden nikah salonuna kadar sosyal yaşamın tüm renklerini tesisimizde vatandaşımıza sunuyoruz ve kentin en önemli kültür merkezi haline getiriyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlkadım Belediyesi Erdoğan Tok Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title