Haberler

İlkadım'da Mahallelere Semt Spor Merkezleri

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 8 mahalleye daha halı saha, çocuk oyun parkı ve dinlenme alanları yapacaklarını söyledi.

Semt Spor Merkezleri projesi kapsamında mahallere 7'den 70'e her kesimin faydalanabileceği çok fonksiyonlu çocuk parkı, spor ve dinlenme alanları kazandırdıklarını ifade eden Başkan Erdoğan Tok, "Kazım Karabekir Mahallesi'ne 2 bin 500 metrekare, Kışla Mahallesi'nde 1300 metrekarelik bir alanda ve Derebahçe Mahallesi'nde de 1300 metrekare, halı saha, çocuk oyun parkı, spor ve dinlenme alanları yaptık. Seçimlerden önce halkımıza verdiğimiz sözleri arasında olan Semt Spor Merkezleri adını verdiğimiz vaatlerimizi sırasıyla yerine getiriyoruz" dedi.

"RAMAZAN AYI BİRLİĞİMİZE GÜÇ KATIYOR"

Ramazan sofralarında kardeşlik ve paylaşma duygularının kat kat arttığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Üç yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz Komşu İftarlarımız kapsamında bu akşam Kışla ve Kazımkarabekir Mahallesi sakinlerimiz ile bir aradayız. Kardeşlik duygularımızın kat-kat arttığı dayanışmanın fazlasıyla arttığı günlerdir Ramazan. Kültürümüzün köklerinden gelen kardeşlik duygularımızı ne kadar yok etmeye çalışsalar da bunu asla başaramadılar. Çünkü biz Türk'üz. Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Gürcü'sü ile hep birlikte büyük Türkiye'yiz. Her geçen gün hızla yükselen dünya lideri olma yolunda yoluna emin adımlarla devam eden ülkemizin bu yükselişini engellemek için büyük çaba gösteren dış ve iç güçler var. Ama aziz Türk milletimiz birliği ve beraberliği ile birlikte bu güçlerin üstesinden geldi ve gelmeye devam ediyor. Türk milletinin başarısı çekemeyenler ülkemizin huzurunu bozmaya, bu vatan toprakları içinde kaos oluşturmak için gece gündüz uğraşıyorlar. Bilmiyorlar ki Türk millet Çanakkale Savaşı'nda binlerce düşman ile savaşarak bu günlere gelmiştir. Rabbim birliğimizi bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Bu günlerde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin. Rabbim, kutsal vatan toprakları ve aziz Türk milletimiz için korkmadan, yorulmadan cesurca görevini yapan güvenlik güçlerimizi korusun ve güç kuvvet versin" diye konuştu.

FATİH CAMİSİ'NDE KUR'AN ZİYAFETİ

Başkan Tok, akşam namazının ardından Fatih İşçi Evleri Camisi'nde teravih namazı öncesinde gerçekleştirilen Kur'an Ziyafeti programına katıldı. İstanbul Fatih Camii İmam ve Müezzini Bünyamin Topçuoğlu ve Recep Yasan tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ile maneviyat dolu bir program icra edildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazımkarabekir Erdoğan Tok İlkadım Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title