Haberler

İlkadım Belediyesinde Bayram Heyecanı

Güncelleme:

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı ve onlara bayram çikolatası hediye etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kurban Bayramı dolayısıyla İlkadım, Gazi Hizmet Binası ve Derebahçe şantiyesinde bulunan belediye personeli ile bayramlaştı. Çalışan personellerin Kurban Bayramlarını kutlayan Başkan Tok, çalışanlarına bayram çikolatası armağan etti.

"PAYLAŞMA GÜNÜ"

İlkadım'da her bayramın bir öncekinden daha güzel yaşandığını ve İlkadım'ın büyük bir aile olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bir bayramımızı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı paylaşmanın ve kardeşliğin bayramıdır. İlkadım Belediyesi her geçen gün büyüyen bir aile olmuştur. Böylesi büyük bir ailede, güzellikler içinde bayramlar geçirmek bizleri onur ve gururlandırıyor. İlkadım'da her bayram bir öncekinden daha güzel daha anlamlı kutlanıyor. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlıklı, mutlu, birliktelik içinde nice bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum. Bayramın 2. günü saat 14.00-15.00 saatleri arasında İlkadım Hizmet Binamızda gerçekleşecek olan bayramlaşma programımıza tüm halkımızı bekliyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Erdoğan Tok Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title