Haberler

İlkadım'da 3 Mahalleye 750 Bin Liralık Yatırım

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kışla, Kazım Karabekir ve Derebahçe Mahallerine içerisinde halı saha, çocuk oyun parkı, spor aletleri, dinlenme mekanları ve sosyal donatı alanlarının olacağı 750 bin liralık bir yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kazım Karabekir Mahallesi'nde yapımı devam eden 2 bin 500 metrekarelik halı saha ve çocuk oyun parkı inşaat alanını gezen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kazım Karabekir Mahallesi'nin yanı sıra aynı anda Derebahçe ve Kışla Mahalleri'nde de halı saha ve çocuk oyun parkı yapıldığını kaydetti. Üç ayrı mahallede toplam maliyeti 750 bin lira olan yatırım yaptıklarını kaydeden Başkan Tok, " Derebahçe mahallesinde bin 300 metrekare, Kazım Karabekir Mahallesi'ne 2 bin 500 metrekare, Kışla Mahallesi'nde de bin 300 metrekarelik bir alanda halı saha, çocuk oyun parkı, spor ve dinlenme alanları yapıyoruz. Seçimlerden önce halkımıza verdiğimiz sözleri arasında olan semt spor merkezleri adını verdiğimiz vaatlerimizi sırasıyla yerine getiriyoruz" dedi.

Aynı anda 3 mahallede gerçekleştirilen halı saha ve çocuk oyun parkında engelli çocukları da düşündüklerini ifade eden Başkan Erdoğan Tok, " Toplumun her katmanını ilgilendiren çalışmalarımızı yerine getiriyoruz. Derebahçe mahallemizde bin 300 metrekarelik alan içersinde çocuk oyun parkımızda engelli çocuklarımızın da faydalanabileceği, oyun oynayabileceği modern oyun gurupları yapıyoruz. Artık onların da diğer çocuklar gibi buraya gelerek doyasıya parkın keyfini çıkartmalarını istiyoruz. Engelli ve engeli olmayan çocukların birlikte oyun oynayabildiği park alanlarını İlçemizde yaygınlaştırmayı planlıyoruz. "diye konuştu.

İnşaat alanının gezisi sonrasında mahalle sakinleri ve çocuklarının ilgisiyle karşılaşan Başkan Erdoğan Tok'a vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Çocuklar ise, Kazım

Karabekir Mahallesi'ne yapılacak olan halı saha, çocuk oyun parkının yapımından dolayı Başkan Tok'a yoğun sevgi gösterisinde bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazım Karabekir Erdoğan Tok İlkadım Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title