Haberler

İlkadım'da 3 Ayda 30 Bin Ton Asfalt

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bu yaz asfalt çalışmalarına hız kazandırdıklarını belirterek üç ay içersinde 30 bin asfalt döktüklerini söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bu yaz asfalt çalışmalarına hız kazandırdıklarını belirterek üç ay içersinde 30 bin asfalt döktüklerini söyledi.

Yaz sezonu asfalt çalışmaları dolayısıyla ekiplere 'hızlı çalışın' talimatı veren Başkan Erdoğan Tok, son olarak Karasamsun Mahallesi, 206, 846, 847. Sokaklar ile Karakuş Sokak'taki asfalt çalışmalarını kontrol etti. Yapılan asfalt çalışmaları ile ilgili Karasamsun Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yıldırım ile birlikte çalışmaları inceleyen Başkan Tok, Karasamsun'daki 4 sokakta yapılan çalışmada 600 ton asfalt döktüklerini ifade etti.

5 metrelik genişliğinde, 600 metre uzunluğunda 3 bin m2'lik bir alana dökülen asfalt çalışması ile birlikte bu yıl asfalt sezonunda 30 bin ton asfalt dökümü yaptıklarını anlatan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "2015 yılı yatırım programı çerçevesinde dört koldan İlkadım ilçesinin tüm mahallerinde asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Geçen sene seçim sonrası asfalt sezonunda 20 bin ton asfalt döktük. Bu yıl 3 ayda 30 bin ton asfalt dökümü yaptık. Ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında yoğun bir şekilde çalışıyor. Deyim yerindeyse, İlkadım şu an şantiye alanına döndü. Belirlediğimiz program çerçevesinde kış gelmeden çalışmalarımızı sonlandıracağız. Allah'ın izni ile her şey yolunda. Halkımızın verdiği güven ve desteğin karşılığı olarak hizmetlerimizi yerine getiriyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yıldırım Erdoğan Tok İlkadım Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title