Haberler

İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kuyumcular arastası İlkadım ilçemiz için Samsun'umuz için önemli bir alışveriş noktasıdır" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  "Kuyumcular arastası İlkadım ilçemiz için Samsun'umuz için önemli bir alışveriş noktasıdır" dedi.

Tok, belediyenin Kuyumçular Çarşısı'ndaki kaldırım çalışmalarını inceledi.

Esnafla sohbet eden Tok, "İlkadım'da Prestijli Sokaklar" projesinin startını Kuyumcular Çarşısı'ndan verildiğini söyledi.

Kuyumcular Çarşısı'nın Samsun'un önemli bir alışveriş noktası olduğunu belirten Tok, "Bu önemli merkezin altyapı çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamlandı. Bizler de yol yapımı ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu merkezi prestijli bir alan haline getiriyoruz. İlk etap olarak granit taşı ile yol düzenleme çalışmasını tamamladık. İkinci etap olarak da esnaflarımızın dükkanlarının cephe çalışmaları ile beraber burası açık bir alışveriş merkezi haline gelecek. Daha sonra Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan Saathane projesi ile bütünleştiği zaman tam bir merkez olacak" diye konuştu.

Tok, yapılan çalışmaların esnaf tarafından memnuniyetle karşılanmasının kendisini sevindirdiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Erdoğan Tok İlkadım Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title