Haberler

İlkadım 2019'a Hazırlanıyor

İlkadım Belediyesi düzenlendiği stratejik plan çerçevesince yapılacak hizmet ve projeler ile 2019 yılına hazırlanıyor.

İlkadım Belediyesi düzenlendiği stratejik plan çerçevesince yapılacak hizmet ve projeler ile 2019 yılına hazırlanıyor.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Düzenlenen stratejik plan, beş yıl içinde yapacağımız yatırım ve hizmetlerin düzene girerek hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyor" dedi.

İlkadım Belediyesi yapılacak olan yatırım ve hizmetler için stratejik plan hazırlığına başladı. 2019 yılına hazırlanmak maksadıyla yapılan stratejik plan uygulaması İlkadım Belediyesi'nde ön plana çıkarıldı. Acem Tekkesi'nde gerçekleşen stratejik plan toplantısı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un katılımı ile gerçekleşti. Toplantıya İlkadım Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personel katıldı. Stratejik plan hakkında toplantıya katılanlara detaylı bilgi veren stratejik plan koordinatörü Kemal Şen stratejik planların belediyeler ve yerel yönetimler için önemine vurgu yaptı.

Cumhuriyetin 100. yılından önce beş hizmet yılının sonu olan 2019 yılına hazırlandıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Stratejik plan yapılacak hizmetlerin projelerin yapımı kapsamında önem taşıyan bir konudur. Önümüzdeki beş yıl içerisinde neler yapabileceğiz nelerin altına imzamızı atabiliriz bu plan sayesinde düzenliyor şekillendiriyoruz. İlçemize, yaşamımızı sürdürdüğümüz bölgemize neler ihtiyaç var neler halkımızın hayatını kolaylaştırır bunları araştırıp stratejik planımıza yerleştirmemiz gerekiyor. Hedefimiz 2019, önümüzdeki beş yılın sonu. Asıl hedefimiz Cumhuriyet'imizin 100 yılı olan 2023'dür. 2023'e yakışır bir İlkadım için stratejik planımızı ince ince düşünerek sık dokuyarak yapıyoruz. Halkımıza, ilçemize faydalı olacak düşünceleri fikirleri masaya yatırarak detaylı bir şekilde araştırıyoruz. İlkadım'ın geleceği için bu stratejik planı yapmak bizim şartımız haline gelmiştir" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlkadım Belediyesi Erdoğan Tok Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title