Haberler

Cem Garipoğlu Ailesine "Beni Buradan Çıkarın" Demiş

Güncelleme:

Cezaevinde intihar eden Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun olaydan bir gün önce ailesine sitemde bulunarak "Beni buradan çıkarın" dediği ortaya çıktı.

Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına mahkum edilen Cem Gariboğlu'nun Silivri 5 No'lu cezaevi'ndeki intiharından bir gün önce ailesi ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.

"YA BİR AFLA ÇIKARIM YA DA..."

Babası Mehmet Nida Garipoğlu ve annesi Tülay Makbule Garipoğlu ile görüşen Cem, ailesine psikolojisinin çok bozulduğunu, buradan kesinlikle çıkması gerektiğini söylemiş. Cem Garipoğlu ailesine "Buradan ya bir af çıkar çıkarım ya da buradan beni başka bir şekilde alırsınız" diyerek kendisinin kaçırılmasını istediği ortaya çıktı. Cem Garipoğlu'nun annesine, uzun zamandır bir hücrede tek başına kaldığını ve psikolojisinin çok bozulduğunu anlattığı, kendisinin bir şekilde cezaevinden çıkartılması gerektiğini söylediği öğrenildi.

ARTIK KİMSE BENİ ÖNEMSEMİYOR

Oğlunu sakinleştirmeye çalışan Tülay Makbule Garipoğlu ise oğluna "Bunun imkansız olduğunu yapabilecekleri hiçbir şeyin olmadığını" anlatmaya çalışmış. Bunun üzerine sinirlenen Cem Garipoğlu'nun görüş esnasında bağırarak ailesi ile tartıştığı ve 'Kimse artık beni önemsemiyor" diyerek süre bitmeden gardiyanlara seslenerek koğuşuna gitmek istediğini söylediği öğrenildi. Yetkililer tarafından görüşmenin içeriği sorulan Garipoğlu Ailesi, Cem'in cezaevinden bir şekilde çıkmak istediğini söylediği öğrenildi.

GARDİYANLARI İÇERİ ALMADI

Koğuşuna girdikten bir süre sonra bir gürültü gelmesi üzerine gardiyanlar kapıya vurarak Cem'i kontrol etti. Mazgalı açmadan içeriden seslenen Garipoğlu'nun bir müddet sonra "Üstümü değiştiriyordum, masaya çarptım bir şey yok"dediği öğrenildi. Bu olay Cem Garipoğlu'nun ilk intihar denemesinde başarısız olduğu şüphesini doğurdu. Koğuşu en son 02:00'de kontrol eden gardiyanlar Sabah saatlerinde ise Cem Garipoğlu'nun cesediyle karşılaştı.

HİÇ KONUŞMADI

Ailesi ile yaptığı görüşmenin ardından koğuşuna götürülen Garipoğlu'nun oldukça sinirli olduğu ve hiç konuşmadığı öğrenildi. Gardiyanların sorusu üzerine Cem, "Bizimkilerle tartıştık" yanıtı verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Münevver Karabulut Cem Garipoğlu Silivri Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

ahmet türk:

ya kızlar biraz akıllı olun ya erkeğin parası için düştüğünüz duruma bakın tamam ölmeyi haketmedi bu kız ama gece barlarda diskolarda ALLAHIN yolundan gitmeyen insanın sonu budur

35
19
yanıtYanıtla
uzun kes:

kısa kes yazan senden çok fazla karnın geniş öncelik yap önce sen gitti

yanıt0
yanıt0
ülkü:

bara gitti veya arkadaşlık etti diye kafası kesilerek ayin yapılarak orak saplanarak öldürülmeyi haketti mi yani öldürenin kabahati yok kız suçlu öylemi bu kadar cehalet fazla yaaa.

yanıt0
yanıt0
berkay:

bara giden kafasının kesilmesini haketmez tabii, ama hamama giren de terler. bazı risklerin olduğu aşikar, bu riskleri kabul edip de yapacaksın yapacağını. . .

yanıt0
yanıt0
köroğlu:

münevverin ailesi şimdi masummu elleriyle kızlarını zengin diye cemin yatağına atmadılarmı o zaman akılları nerdeydi kızları münevver sanki çok temiz kaç yatak dolaştı kim bilir

13
27
yanıtYanıtla
nevin:

Wayy senin nasıl bir zihniyetin var lan umarım kızın yoktur senin unutmaki kınadığın her ne varsa başına gelmeden ölmeyeceksin münevverin dolaştığı yatak sayısı değil konu gerzek hiç bir canlı bu şekilde vahşice öldürülemez tekrar ediyorum umarım kızın yoktur

yanıt0
yanıt0
köroğlu:

nevin senin nasıl zihniyetin varsa öyle 3 tanede kızım var ve türk islam geleneğine ahlakına göre yetişdirdim. daha 17 sindeyken erkeklere yapışkan gibi sarılan poz veren avrupa ahlakına göre yetişen münevver gibi değil. benim kızım erkeklerin kucağında yataklarında gezerse ve öldürülürse öldürene teşekkür bile ederim

yanıt0
yanıt0
KİMYACI:

okuyunca ürpermemek elde değil. nasıl böyle düşünebilirsiniz şaşıyorum! cahillik canilik bu

yanıt0
yanıt0
ülkü:

bilediğiniz konuda konuşup ölmüş birinin arkasından iftira olabilecek şeyler söylecek kadar alçalmanının sebebi gariboğlu ailesi para mı verdi yoksa

yanıt0
yanıt0
nevin:

o itin kendini öldürdüğüne bende kesinlikle inanmıyorum . . Kaldı ki türkiye nin en vahşi cinayetini işleyen bu itin ölmüş bir görüntüsünü görmem gerek buna inanabilmem için oysa kimse böyle bir görüntü görmedi bu ülkede biraz adalet varsa o görüntüleri münevverin ailesi ve bu kamuoyu görmeli bunu bize borçlular

21
8
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title