Haberler

    Konyaspor Başkanı: Aykut Hoca'da Gelişme Yok Ama Gitmek İsterse Konuşuruz

    Güncelleme:

    Konyaspor başkanı Ahmet Şan, "Biz Aykut Kocaman ile devam etmek istiyoruz. Ayrılmak isterse de medenice oturur konuşuruz. Fakat şu an bir şey yok." dedi.

    Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Aykut Kocaman ile sözleşmelerinin devam ettiğini söylerken, "Ancak kendisi ayrılmak isterse bunu saygıyla karşılarız" dedi.

    Kongre Merkezi'nde düzenlenen Futbol Zirve'sinde soruları yanıtlayan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Bu zirve futbol camiasına hayırlı olur. Verilen güzel demeçler var. Yapılan güzel yatırımlardan bahsedildi. Buradaki demeçleri sahaya yansıtmaya çalışacağız." dedi.

    "ŞU AN GELİŞME YOK AMA OLURSA KONUŞURUZ"

    Aykut Kocaman konusuna da açıklık getiren Şan, "Futbol dünyasında olağan konulardan bir tanesi. Vakti zamanı gelince teknik direktör ve futbolcular ayrılabiliyor. Ama bizde onunla ilgili bir gelişme yok. Bize tarihimizde en güzel ve en büyük başarıyı yaşatan Aykut Hocamızla devam etmek istiyoruz. Başarının istikrarla beraber olacağına inanıyoruz. Ayrılık söz konusu olursa da medenice oturup konuşuruz, bunu kamuoyuna açıklarız. Şu anda bir gelişme yok." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Aykut Kocaman Konyaspor Ahmet Şan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title