Haberler

İlk Parti Kuruluş Amaçlarını Yazılı Açıklamayla Duyurdu

Türkiye'de 7 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimlere sayılı günler kala kurulan 'İlk Parti' kuruluş amaçlarını yazılı açıklamayla duyurdu.

Türkiye'de 7 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimlere sayılı günler kala kurulan 'İlk Parti' kuruluş amaçlarını yazılı açıklamayla duyurdu. Genel Başkanlığını Eran Tapan'ın yaptığı İlk Parti' kuruluş amaçlarıyla ilgili şu ifadelere yer verildi:

"İlk Parti, seçmenin belirli bir kısmını seçeneksiz bırakan yetersiz muhalefete isyan etmek üzere kuruldu.

İlk Parti, memleketin gidişatından rahatsız olan fakat 'sandığa gitsem ne değişecek ki?' diye düşünen seçmenler için kuruldu.

İlk Parti, umudunu kaybetmiş seçmene, 'umutsuz olma, bu seçimde bi' şeyleri değiştirebilirsin' demek için kuruldu.

İlk parti, Türkiye'de bir şeylerin değişmesini isteyen, hep aynı partilere, hep kaybeden partilere oy vermekten bıkan seçmenlere umut olmak için kuruldu.

İlk Parti seçmenlere şöyle seslenecek: Önce oy verdiğin partiyi değiştir.

İlk Parti, çatışma yerine, uzlaşma arayan bir siyaset yapacak.

İlk Parti, gündemi takip ederek değil, gündem yaratarak muhalefet edecek.

İlk Parti, yolsuzluk söylemleriyle kuru muhalefet yaparak değil, somut projelerle ve uygulanabilir vaatlerle seçmenin karşısına çıkacak.

İlk Parti, her biri konusunda uzman ekip arkadaşlarımla ekonomiden sağlığa, dış politikadan teknolojiye her alanda sana yepyeni projeler sunacak.

İlk Parti, geçim derdine çare olacak, işsizlere iş bulacak, ekonomiyi rayına sokacak, Türkiye'nin zenginlik potansiyelini akıllıca kullanıp herkesi eşit olarak kalkındıracak projeleri hayata geçirecek.

İlk Parti'nin ekibi, ekonomik programı ve projeleri gelecek hafta açıklanacak. Bizi izlemeye devam edin. "

ERAN TAPAN HAKKINDA

Eran Tapan Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve Pazarlama Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi'nde Uluslararası Yöneticilik ve Cambridge Üniversitesi'nde İşletme master'ı yaptı. 1990 yılında iş hayatına Koç Holding'de ekonomi ve planlama uzmanı olarak başlayan Tapan'ın ilk projesi, Türk pazarını korumak için çıkarılan Anti-Damping yasasının altyapı çalışmalarını yapmak oldu. Uluslararası iş kanunlarını düzenleyen GATT ve Avrupa Topluluğu iş konseyini inceleyerek Türkiye'ye en uygun kanun taslağı raporunu hazırladı ve İstanbul Sanayi Odası üzerinden de hükümete sundu.

25 yıl önce Brüksel'de Avrupa Topluluğu'nu en üst düzeyde ziyaret ederek Türkiye'nin Avrupa Topluluğu üyelik süreciyle ilgili görüşmeler gerçekleştirdi. 5 yılı Londra, 5 yılı da New York'da olmak üzere Eran Tapan 10 yılını uluslararası ticaret alanında üst düzey şirketlerde geçirdi. Londra'da, Türkiye'nin en büyük ihracat ve ithalat şirketlerinden Exsa'nın genel müdürlüğünü yapan Tapan, daha sonra da New York'da uluslararası bir şirketin üst düzey yöneticisi ve ortağı olarak dünya ticaretini en rekabetçi ortamlarda tanıma fırsatı yakaladı.

Türkiye'de kurduğu İde Proje Üretim Merkezi'yle çok sayıda başarılı projeyi hayata geçiren Tapan, GS Bussines Club'da dernek başkanı, Fahri Tra?k Müfettişleri başkan yardımcısı ve Artı Hareketi Düşünce Grubu'nun da kurucularından.  Eran Tapan İngilizce Almanca ve Hollandaca olmak üzere 3 dil bilmektedir. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

New York Türkiye Londra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title