Haberler

İlk Mahalle İftarı Yenidoğan Mahalle Konağında

Güncelleme:

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen"İftara Bize Bekleriz" adlı mahalle iftarları programının ilki Yenidoğan Mahallesinde başlıyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen"İftara Bize Bekleriz" adlı mahalle iftarları programının ilki Yenidoğan Mahallesi'nde başlıyor.

Ramazan ayının 3'ncü günü 30 Haziran 2014 Pazartesi günü start alan mahalle iftarlarının ilki, açılışı geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ve faal olarak kullanılmaya başlayan Yenidoğan Mahalle Konağı'nda yapılacak. İftardan yarım saat önce başlayacak programda Besmele İlahi Gurubu tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirilirken dini sohbetlerde yapılacak. Ezanın okunması ile hep birlikte dualar edilerek iftar edilecek. Tüm mahalleliyi bir araya getirecek iftar programı ile Ramazan ayının güzelliklerinden biri olan toplu iftarların manevi hazzının ve eski Ramazan tatlarının yaşatılması amaçlanıyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenidoğan Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title