Haberler

Sapık Personel, İlk İş Gününde Engelli Kızı İstismar Etti; Tutuklandı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da 22 yaşındaki Selçuk Y., temizlik personeli olduğu okulda 7 yaşındaki işitme ve konuşma engelli kız çocuğunu fiili livata yoluyla istismar etti, tutuklandı.

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa İlçesi'nde 22 yaşındaki Selçuk Y., temizlik personeli olarak işe başladığı okulun bahçesinde oynayan 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan tutuklandı.

İLK İŞ GÜNÜYDÜ

Olay geçen hafta Sinanpaşa'ya bağlı Düzağaç Beldesi'nde meydana geldi. Bir süre önce askerden gelen ve iş bulamayan Selçuk Y., İŞKUR'a başvurdu. Selçuk Y. bir süre sonra eleman ihtiyacı bildiriminde bulunulması üzerine İstiklal İlkokulu'nda temizlik personeli olarak görevlendirildi. İlk iş gününde öğretmen ve okul yöneticileri gittikten sonra okulu temizleyip kilitlemesi gereken Y., bahçedeki çocuk parkında oynayan öğrencileri izlemeye başladı.


İŞİTME KONUŞMA ENGELLİ KIZ ÖĞRENCİYE İSTİSMAR

Öğrencilerden N.I. bir süre sonra tuvalet ihtiyacı için okul binasına geldi. Kız çocuğu içeri girdikten sonra okulun kapısını kilitleyen Selçuk Y., bir bahaneyle çocuğu okulun ikinci katındaki sinema sınıfına çıkardı. İşitme ve konuşma engelli olduğu belirtilen N.I.'ya salondaki koltuklarda fiili livata yoluyla cinsel istismarda bulunan Selçuk Y., daha sonra çocuğu bıraktı.


KIZ ÇOCUĞU OLAYI ANLATTI; BABASI ÇILDIRDI, EVİNİ BASTI

Olay sonrası Selçuk Y. okulu temizleyip evine dönerken, kız çocuğu ise evine gidip durumu ailesine anlattı. Bunun üzerine baba C.I. önce okula, ardından Selçuk Y.'nin evine gitti. Selçuk Y.'ye saldıran babayı araya giren komşular uzaklaştırdı.

İTİRAF ETTİ, TUTUKLANDI

Eve gelen jandarma tarafından gözaltına alınan Selçuk Y. ise olayı itiraf etti. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Selçuk Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sinanpaşa Düzağaç 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (27)

cem cem:

idai idam idam başka çaresi yok

33
1
yanıtYanıtla
maloz:

ne rezilliktir bu, bunun adı taciz falan değildir, 7 yaşındaki çocuğa yapılanı taciz kelimesi açıklamaz, daha berbat ve rezillik ötesi bir şeydir bu, hemde bunu üstüne üstlük bir de engelli çocuğa yapılması daha da anlatılamaz büyük bir rezalettir, tacizin bile bir şerefi onuru vardır be

32
0
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

tacizin şerefi onuru mu olurmuş. saçmalamışsın.

yanıt0
yanıt1
FALSOCU:

İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM

26
3
yanıtYanıtla
pamuk:

allah belanı versin. böyle bir insanlık olamaz

25
1
yanıtYanıtla
hh:

idaam ediceksin hepsini

24
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Böylesini bi yerinden tutup tavandan asacaksın

21
4
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

asacaksınız. . . başka yolu yok. .

22
2
yanıtYanıtla
has:

gel sen bunu as :)

yanıt1
yanıt4
Adınızı Yazın:

İdama gerek yok ceza evinde bu tür vakalarla gidenleri idam ederler zaten umarım yakında ilçe ilçe senide dolaştırırlar gömek için

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title