Haberler

İlk Hacı Kafilesi Türkiye'ye Döndü

Hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara giden ilk hacı kafilesi yurda döndü.

Hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara giden ilk hacı kafilesi yurda döndü.

Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçaklarla akşam saatlerinde Cidde ve Medine'den Atatürk Havalimanı'na gelen hacıların yanında zemzem suyu ve hediyelik eşya getirdiği görüldü.

Haber-Kamera Hüseyin ASLIYÜCE İstanbul DHA

Hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara giden ilk hacı kafilesi yurda döndü. Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçaklarla akşam saatlerinde Cidde ve Medine'den Atatürk Havalimanı'na gelen hacıların yanında zemzem suyu ve hediyelik eşya getirdiği görüldü.

Kutsal topraklardan İstanbul'a gelen hacılardan Mehmet Kürşad Caymaz ile Hande Caymaz, Çok büyük mutluluk. Allah herkese nasip etsin. Daha önceden geçtiğimiz için izdihamı görmedik dediler.

Kardeşi, damadı ve yeğeni tarafından karşılanan İsmail-Sebahat Fidan çifti de, Çok güzel duygu, her insanın yaşaması gerek. Tüm arkadaşlarıma ve İslam alemine oralara gitmelerini tavsiye ederim. Çok ayrıcalıklı duygu. İzdihamdan önce oradan geçmiştik. Türk hacılarından orada fazla kalan yok. Kurallara uymayan varsa, kalmıştır. Bizim hükümetimizin kanunlarında belli bir saatte geçilecekti dedi.

Ahmet Özkan ise Cenab-ı Allah herkese nasip etsin. İzdihamı görmedik. Bizden daha sonra oldu. Biz zaten vinç kazasından sonra gittik diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Türkiye Hac Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title