Haberler

Suudi Kral Türkiye'ye 65 Mercedes'ini Yolladı, Yetmedi 400 Araç Daha Kiraladı

Güncelleme:

Antalya'da düzenlenecek G-20 Liderler Zirvesi için kente gelen ilk lider olan Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdülaziz'i dev konvoy karşıladı. Lüks araçlar otele sığmadı.

Antalya'da 15-16 Kasım'da düzenlenecek G-20 Liderler Zirvesi için kente gelen ilk lider Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdülaziz oldu. Kral Salman dün akşamüstü Antalya Havalimanı'na özel uçağıyla iniş yaptı. Kral Salman, öğle saatlerinde kente gelen Prens Telal ve Suudi üst düzey yetkililer tarafından yoğun güvenlik önlemleri altında karşılandı.

İKİ HELİKOPTER APRONDA HAZIR BEKLEDİ

Havalimanından otele geçişi için iki helikopter apronda hazır bulundurulurken, Kral Salman yüzlerce lüks araçtan oluşan bir konvoyla Mardan Palace Hotel'e geçmeyi tercih etti.

Suudi Arabistan Kralı'nın geçişi sırasında havalimanı ile otel arasındaki 15 kilometrelik yol güzergahında özel harekat timleri ve polis tarafından yoğun güvenlik önlemi alındı.



16 KAMYON ÖZEL EŞYA İLE 65 MERCEDES'İNİ ÖNDEN YOLLAMIŞTI, 400 ARAÇ DA BURADA KİRALADI! LÜKS ARAÇLAR OTELE SIĞMADI

Yaklaşık bir hafta önce Kral Salman ve Prens Telal'a ait özel eşyalar çarşafından bardağına kadar özel uçakla Antalya'ya getirilmiş ve havalimanından da 16 kamyonla kalacakları otele nakledilmişti. Kral Salman ve koruma heyeti için ise zırhlı 65 özel Mercedes de getirtilmişti.

Yaklaşık 1000 kişilik Suudi Arabistan heyetinin kullanımı için zırhlı 65 Mercedes'in yanısıra Türkiye'nin çeşitli yerlerinden ve çoğunluğu yine Mercedes marka 400 lüks araç kiralandı.

Fiyatları 500 bin lira ile 1 milyon lira arasında değişen lüks araçlarda otelin içindeki park alanlarına sığmayınca otel çevresindeki yola park edildi.



546 SARAY ODASI HAZIRLANDI, ALTIN YAPRAKLI TATLI İKRAM EDİLECEK

Mardan Palace'ta konaklayacak Suudi Kral Salman ve Prens Telal için altın yaprağı süslemeli tatlılar ikram edilecek. Suudi heyet için geceliği minimum 800 Euro'dan başlayan ve 15 bin Euro'ya kadar çıkan 20 farklı konseptli 546 saray odası hazırlandı. Kraliyet ailesinin üst düzey mensupları için hazırlanan kral dairesi ve villaların geceliği ise 9 bin Euro'dan başlıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Sultan Abdülaziz Suudi Arabistan Mercedes Antalya Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (244)

tayyip kulakların çınlasın:

müslümanlık islam bu ise aman kalsın. . dünyada inanılan 3600 çeşit din var hiç birisinde görgüsüzluk yok

31
4
yanıtYanıtla
Usta:

Muaviyenin torunları

27
2
yanıtYanıtla
Midyat^^li:

birde İslam Ülkesi kıralısın''be adam islamda israf haramdır be hacı.

25
3
yanıtYanıtla
mehmet:

israf değil türkiyeye yardım. öğren diye söylüyorum türkiyede bu kadar yatırım (yollar hızlıtren, hastaneler, köprüler, yardım paraları) neyle ödendi zannediyorsun. evet önceki suudi krallar amerika yanlısıydı ama kral selmanla değişti. eğer kral selman yardım etmese dolar 5 liranın üstüne çıkacaktı ekonomi batacaktı. RTE gidecekti. ama öyle olmadı haberlerde ara sıra çıkan nerden geldiği belli olamayn milyar dolarlar (muhalefet medyasında bile). yoksa 2001de çalanlar para mı bıraktı.

yanıt7
yanıt9
klkl:

bunların islamla ne alakası var da islamdan bahsediyon be midyatlım

yanıt5
yanıt1
.:

BİR YANDAN KÖTÜ BİR YANDANDA İYİ BİŞEY . ADAM PARALARI TÜRKİYEYE BIRAKIYOR . LÜKS ARAÇ KİRALAMA FİLOLARI KÖŞEYİ DÖNMÜŞTÜR :D

yanıt5
yanıt0
SaKaRyALıMobil-IOS:

Bunlar gerçek anlamda müslüman olsaydı dünyada müslümanlar zulüm görmezdi

27
0
yanıtYanıtla
Zafer Mobil-IOS:

Sizler kurban olun peygamberimiz hazreti muhammet mustafa ya sizler 10'u örnek alsanız bu kadar aç insan bu kadar fakir insan olmaz..

26
0
yanıtYanıtla
ali:

hayatını bi araştırda sona insanları kurban et ahmak adam

yanıt0
yanıt8
ass:

Görgusuzler

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 244 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title