Haberler

İlk Bestesini Mozart'la Aynı Yaşta Yaptı

Güncelleme:

Murat Mermer, 8 yaşında mandolin çalarak başladığı müzik hayatında ilk profesyonel beste çalışmasını, ünlü müzisyen Wolfgang Amadeus Mozart gibi 5 yaşında gerçekleştirdi.

2007 yılında Kral TV tarafından yılın en iyi çıkış yakalayan sanatçı adaylığı unvanına layık görülen Mermer, 'Mahkum' ve 'Benden Önce Senden Sonra' isimli albümleri ile müzik piyasasında Rock ekolleri arasındaki yerini almayı başardı. Son albümünde yer alan 5 yaşındayken yazdığı 'Depremler' isimli şarkı sözlerini yıllar sonra aranje eden sanatçının biyografisi, henüz çocuk yaştayken onlarca eser var eden Mozart'ı anımsatıyor.

"Sanattan gelen, sanata gider" düsturuyla ilerlediğini ifade eden ünlü rockçı Büyükçekmece ilçesinde, Halil Sezai, Haluk Levent, Soner Arıca, Sibel Tüzün, Zeynep Türkeş, Esra Kahraman gibi idol isimleri canlı performanslarıyla ağırladığı Club Aqua isimli bir de büyük gece mekanı işletiyor.

Mermer ile mesleki anlamda da yakın dostluğu bulunan menajeri Serhat Uçal, Club Aqua'nın resmi web sitesi www.clubaqua.com.tr üzerinden yaptığı açıklamada, yakında müzik piyasasıyla buluşacak Murat Mermer imzalı 3. albümün ve 27 Şubat tarihinde gerçekleşecek Haktan Konseri'nin müjdesini verdi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Mermer Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title