Haberler

İlk Altı Ay da 21 Bin Metrekare Kaldırım

Antalya’da doğalgaz alt yapı çalışması tümüyle tamamlanan Konyaaltı’nda sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları da sürüyor.

Antalya'da doğalgaz alt yapı çalışması tümüyle tamamlanan Konyaaltı'nda sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları da sürüyor.

Doğalgaz, elektrik ve internetle ilgili alt yapı kazı çalışmaları sonucu yolları kullanılamaz hale gelen mahallelerde sıcak asfalt ve kaldırım çalışması başlatan Konyaaltı Belediyesi, Liman ve Hurma Mahalleleri'nde çalışmaların sonuna geldi. Liman Mahallesi'nde 21.Sokakta beton kaldırımlar sökülüp yerine kilit taşı kaldırım döşenirken, Hurma Mahallesi'nde ise 216, 217, 218 220, 252 ile Liman Mahallesi'nde 33 sokak, tamamen yenilenen kaldırımlarına kavuştu.

"Modern kentler, yollarıyla ortaya çıkar" diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl içinde ilçede 45 bin metrekare kaldırım yapmayı hedeflediklerini söyledi. İlk altı ay içinde 21 bin metrekare kaldırım çalışması yaptıklarını dile getiren Başkan Böcek, yılın kalan altı ayı içinde 24 bin metrekare kaldırımın tamamlanmış olacağını ve 914 bin liraya mal edeceklerini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek Konyaaltı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title