Haberler

İlişkiye Girmek İstemeyen Genç Kız, Arkadaşı Tarafından Yakıldı

Güncelleme:

İngiltere'de 25 yaşındaki genç kız, arkadaşının cinsel ilişki teklifini reddedince üzerine benzin dökülerek arkadaşı tarafından yakıldı.

İngiltere'de yaşanan olayda Litvanya asıllı Dovile Krivickaite, yakın arkadaşı Muhammed Kosar tarafından ilişki teklif edildi. 25 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşı olduğunu söyledi ve Somali asıllı Kosar'ın tekliflerini her seferinde reddetti, onu sevgilisi olarak değil arkadaşı olarak gördüğünü söyledi. Bu sözler üzerine Kosar, genç kızın üzerine benzin döküp yaktı.

5 LİTRELİK BENZİN ŞİŞESİNİ ÜZERİNE DÖKTÜ

Arkadaşının her seferinde gülüp geçtiğini ve aralarının iyi olduğunu düşünen Dovile, bir gün Muhammed'in kendisini arabayla aldığını ve barda arkadaşlarıyla buluşmaya gittiklerini anlattı. Muhammed'in arabayı yavaşlattığını ve benzini bitmiş gibi kenara çektiğini söyleyen Dovile, Muhammed'in kendisini dışarı çağırdıktan sonra ayağının dibindeki 5 litrelik benzin şişesini üzerine döktüğünü söyledi.

GENÇ KIZIN YÜZDE 24'Ü YANDI

Muhammed, üzerine benzin döktüğü kadını çakmakla ateşe verdi. Dovile, gözlerinin önünde kolları ve yüzünün alevler içinde kaldığını gördü. Kendini yere atan kadın çaresizce ateşi söndürmeye çalıştı. Hastaneye kaldırılan kadının vücudunun yüzde 24'ü yandı. 6 hafta hastanede kalan kadın, uzun tedavilerden sonra kalıcı yaralarla normal hayatına geri dönme sürecine başladı. 2013 yılında yaşanan olaydan bir yıl sonra Muhammed 16 yıl hapis cezası aldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Litvanya Somali Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

cem:

ateşli kızmış gerçekten.

8
40
yanıtYanıtla
Bawer:

böylelerini yakmayıp nedecen. vermemiş haketmiş.

1
34
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

dindede modernliktede akıl hep şeyde hiç şaşırmadım sırf sinirlerim bozuluyor.

20
3
yanıtYanıtla
fıstık:

oda çocuğu mutlu etseymiş

1
22
yanıtYanıtla
MantıkMobil-IOS:

Biride demiyorki olay 2013 te yaşanmış şimdi haber yapmanın mantığı ne

18
3
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

dindede, medeniyettede akıl hep şeyde şaşırmadım. sırf sinirlerim bozuluyor. daha neler duycaz.

19
1
yanıtYanıtla
UŞAKLI:

adamın müslüman oldugunu nerden bildin

11
8
yanıtYanıtla
Palali:

Dingil Muhammed hangi dinden

yanıt4
yanıt0
AA Mobil-IOS:

Buda Müslüman

10
8
yanıtYanıtla
Kibritçi kız:

Adam niyetini belli etmiş kaç kere insan korkar o saatten sonra o kişiyle arkadaşlık olurmu bide oraya buraya gitmiş.. Allah ıslah etsin

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title