Haberler

İlişki Terapistini Canlı Yayında Şoke Eden Soru

Güncelleme:

Beyaz TV'de ekrana gelen programa telefonla bağlanan genç kız, annesinin menopoza girdiğini internetten gençlerle konuştuğunu söyledi.

Beyaz Tv'de ekrana gelen Hayatta Her Şey Var adlı programda ilişkilerde ve ailelerde yaşanan soruları İlişki terapisti Selin Karacehennem yanıtladı.

Canlı yayına bağlanıp ismine vermeden Karacehennem'e sorusunu ileten genç kız, annesinin menopoza girdiğini ve internet üzerinden genç erkeklerle cinsel içerikli konuşmalar yaptığını söyledi.

İLİŞKİ TERAPİSTİ ŞOKE OLDU

Genç kızın bu sözlerinden sonra ilişki terapisti ve programın sunucusu adeta şaşkına döndü.

"GENÇLERLE YAPMASIN, EVİNE GELİP ÖLDÜRÜR"

Karacehennem, bu konuda genç kızın annesine bunun bir çözüm olmayacağı konusunda uyarıda bulunması gerektiğini söyledi. İlişki terapisti, "Babana söylersen büyük felaket çıkar. Gençlerle yapmasın, evine gelir gelip öldürür. Genç adam boşuna mı konuşuyor, parasını konmak için konuşuyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beyaz TV Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

DOĞRULUKMobil-IOS:

Sizde utanılcak yüz varmış gibi kapatmayın yüzünüzde belli yaptığınız programda ne bekliyodunuz arayıp yemek tarifimi sorcakaklardı size yada aile ahlakı adabımı bekliyodunuz

86
2
yanıtYanıtla
Grey:

Tv de artık bu saçma sapan evlilik sağlık vs programları yasaklanmalı.eğitimi yetersiz bir toplumu uçuruma götürüyor

49
1
yanıtYanıtla
imam ramiz:

işde yeni turkıye hedef 2023

10
16
yanıtYanıtla
karacehennemMobil-ANDROID:

bu nasil soy adi?

25
0
yanıtYanıtla
TittiyMobil-IOS:

Amin

24
0
yanıtYanıtla
simgesa:

Midem bulanıyo böyle şeylerden ya ağırlık haya edep nerde

19
2
yanıtYanıtla
kizilMobil-ANDROID:

salaksiniz yemin ediyorum

20
0
yanıtYanıtla
Ahmet erdemMobil-IOS:

Kara Cehennem yuh be nebiçim soyad kadın bu dünyadayken cehennemi özlüyo heralde.

14
2
yanıtYanıtla
versugeMobil-IOS:

nasıl bir ülkede yaşıyoruz..

12
2
yanıtYanıtla
WARDİNLİ:

HELE ÖNCE KENDİNİ TERAPİ ETSİN HİİİİHİHİHİİİİİİİ

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title