Haberler

İlişki Sırasında Ereksiyon Olamayınca Cinsel Organını Kesti

Güncelleme:

Adana'da üniversite öğrencisi K.O.K, cinsel ilişki sırasında ereksiyon olamayınca bıçakla cinsel organını kesti. Hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesi devam ediyor.

Adana'da üniversite öğrencisi 24 yaşındaki K.O.K, cinsel ilişki sırasında ereksiyon olamayınca bıçakla cinsel organını kesti. Uyuşturucu kullandığı ileri sürülen genç pişman olunca, kök bölgesine yakın bir noktadan kopma noktasına yakın kestiği cinsel organını iğne iplikle dikmeye çalıştı. Aşırı kan kaybeden genç, çağırdığı sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede ameliyat edildi.

BIÇAKLA CİNSEL ORGANINI KESTİ

Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi K.O.K., iddiaya göre geçen cuma günü kız arkadaşını Gürselpaşa Mahallesi'nde lüks site içerisindeki evine davet etti. Uyuşturucu alan çift, sevişmeye başladı. K.O.K. ereksiyon olamayınca kız arkadaşı yataktan kalkıp, evi terk etti. Sinirlenen üniversiteli genç, bıçakla cinsel organını kesti.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kan kaybından yarı baygın halde olan genci, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Cinsel organı kök bölgesine yakın bir noktadan büyük oranda kesilen üniversiteli genç, ameliyata alındı. Aşırı kan kaybı nedeniyle hayati tehlikesi bulunan K.O.K., yoğun bakıma alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cinsellik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (40)

EROL EVGİNE SORU:

şimdi bu iyi bir üniversitede okuyan gençle benim oyum bir midir yani ben ilkokul mezunuyumda ama ereksiyon sorunum olursa doktora gitmem gerektiğini biliyorum yinede o üç oy kullanmalı ben bir yada hiç mi?

137
3
yanıtYanıtla
ADANA:

bizde böyle gardaşş. işe yaramıyorsa kesip atarız :)

56
8
yanıtYanıtla
xx:

Bu adana nın dünyada eşi benzeri yok nasıl bi yer bilim adamları burayı karantinaya alsın insanlara deney yapsın

61
2
yanıtYanıtla
türk:

şeytan işi bıraksa yerine adanayı getirirler sözcüsü de şanlıurfa olur

25
27
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınn:

Erol Evginin bahsettiği üniversiteli bu demek. . .

47
2
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN:

SIRADA Kİ SAMSUN HABERİNİ BEKLİYORUZ. . . . .

46
2
yanıtYanıtla
qwe:

beğenmeyenler samsunlu herhalde

yanıt7
yanıt1
yuh:

İlişki Sırasında Ereksiyon Olamama yaz googleya öğren nedenini git doktora ulan ben bu cahil aklımla doktor google akıl edebiliyorsam ne cahil nesil yetiştiriyolar yazıklar yuh. cahilliğin tanımı değişecek okuma yazmayla alakası yokmu acep cahilliğin??

40
3
yanıtYanıtla
ASİL:

Abi Adana insanı bilim insanları tarafından araştırılması gerekir. okumuşu bir ayrı okumamışı bir ayrı kafadan cidden sıkıntı var o bölgede genetik olabilir.

33
0
yanıtYanıtla
VODKA:

kızda bu olaya karşı samsuna dönmüştür heralde. :)))

31
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title