Haberler

İlim Yayma Cemiyeti Kula Şubesi Açıldı

İlim Yayma Cemiyeti Kula Şubesi, düzenlenen törenle açıldı.

İlim Yayma Cemiyeti Kula Şubesi, düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine AK Parti 22-23-24-dönem milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, İl Müftüsü Sinan Cihan, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Manisa İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz, Kula Esnaf Odası Başkanı Aytekin Şadan, AK Parti ilçe teşkilat başkanı Halil Köselecioğlu, Kula Eski Belediye Başkanı Selim Aşkın ve çok sayıda davetli katıldı.

Yunus Emre Kent Meydanı Düğün salonunda yapılan programda ilk açılış konuşmasını İstiklal Marşının okunmasının ardından İlim Yayma Cemiyeti Kula Şube Başkanı Halil İbrahim Kiremitçi yaptı. Kiremitçi şubenin kuruluşundan bugüne kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

"TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE 'İYC' BAYRAĞI DALGALANIYOR"

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç de, konuşmasında İlim Yayma Cemiyeti'nin kuruluş amacı ve hedefleriyle ilgili bilgiler verdi. Her okulu bitirerek üniversiteye giden öğrencileri koruyup kollamak adına İlim Yayma Cemiyeti şubelerinin ülkenin her köşesinde açıldığını ve yurtlarının da açıldığını söyleyen Özgüvenç konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türkiye'nin her yerinde İlim Yayma Cemiyeti'nin bayrağı dalgalanıyor. İlim Yayma Cemiyeti olarak aydın, geleceği okuyan, geleceğe hazırlanan, ülkemizi yönetmeye hazırladığımız yavrularımız bir yandan derslerine tam donanımlı olarak hazırlanırken, bir yandan ise akademik kariyer planlamaları için gayret sarf ediyorlar. Diğer bir yandan ise olmazsa olmaz değerlerimizi, bu topraklardaki medeniyet iddiamızı ve kültürümüzü yavrularımıza aktarmaya çalışıyoruz."

Son olarak konuşmasını gerçekleştiren AK Parti 22 - 23 - 24. dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise, "İlim Yayma Cemiyeti'nin güzel çalışmalar yaptığından haberimiz oluyor. Yunus Emre, 'İlim ilim bilmektir, ilim kendini bilmektir. Sen kendini bilmezsen bu nice okumaktır' diye ilmin önemini ve kendimizi yetiştirmenin önemini çok güzel bir şekilde dile getiriyor. Her birimiz bulunduğumuz mekanda, makamda, mevkide nerede olursak olalım imkanlarımızı ortaya koymalıyız. Gelecek nesillerimize sahip çıkmalı, ülkemizin ve dünyamızın geleceğini inşa etmeliyiz. O açıdan İlim Yayma Cemiyeti'nin faaliyetlerini önemsiyoruz. Bugün burada bir kaynaşmayı, dayanışmayı ortaya koyuyoruz. Geleceğe yönelik çalışmalarımızı hızlandırmalıyız. Çünkü dünya hızla dönüyor. Bu dönüşte başımız dönüyor. Ama yan yana durursak, hedefe kilitlenirsek, başımız dönse de ayağımız bükülmez. Dolayısıyla dimdik ayakta kalırız. Gençlerimiz ilim ve bilimle buluşamazlarsa maalesef hem yoz, kendinden habersiz, hedefi olmayan, yaratılış gayesine uygun yaratılmayan bir hayatı sürdürür hem de hayatını ve öbür dünya hayatını perişan etmiş olur. Her iki cihan saadeti niyaz edilir. Dolaysıyla biz gençliğimizin her iki cihanda saadet bulması için görevimizi ifa etmeliyiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından programda Kur'an-ı Kerim okundu. Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan'ın duaları eşliğinde sona eren programın ardından açılışa katılan AK Parti 22-23-24. dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr . A. Kemal Çelebi, Kula Eski Belediye Başkanı Selim Aşkın ve beraberindekiler Şah Süleyman Türbesini ve Kula İlim Yayma Cemiyeti Şubesi binasını ziyaret etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title