Haberler

Erdoğan "Hak Ne Diyorsa Odur" Dedi, Salon Dakikalarca Ayakta Alkışladı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Amerikalı şöyle yazmış, ne yazarsanız yazın. Halk ne diyor, Hakk ne diyor aslolan budur." dedi. Salon, "Dik dur eğilme" sloganlarıyla inledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen İlim Yayma Cemiyeti 65. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni ve 61. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada söylediği sözler salonu ayağa kaldırdı. Salon "Mücahit Erdoğan" ve "Dik dur eğilme" sloganlarıyla inledi.


"KİM NE DERSE DESİN, HAK NE DİYORSA, HALK NE DİYORSA ODUR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şayet biz bunlara kalsaydık, değil cumhurbaşkanı, muhtar bile olamazdık. Şimdi her ay yüzlerce, binlerce muhtarımızı Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde ağırlıyor, onlarla birlikte bize bu sözü söyleyenlere hak ettikleri dersi veriyoruz. Hamdolsun geçen hafta itibarıyla şu ana kadar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 10 bin muhtarımızı ağırladık, 52 bin muhtarımız var, inşallah hepsini de orada ağırlayacağız. Çünkü aslolan milletin gönlüne girip giremediğimizdir. Köşe yazarı yazmış yazmamış, ne yazarsan yaz, hiç önemli değil. İngiliz şöyle yazmış, Alman böyle yazmış, Amerikalı şöyle yazmış, ne yazarsanız yazın. Halk ne diyor, Hakk ne diyor aslolan budur." dedi.


SALON DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLADI

Erdoğan'ın sözleri öncesi "Mücahit Erdoğan" sloganları atan salon, sözler sonrası ayağa kalktı. Dakikalarca Erdoğan'ı alkışlayan izleyiciler, "Dik dur eğilme" sloganlarıyla salonu inletti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Haliç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title