Haberler

İlim'e Destek İçin Kaynaşlı'dan Geldiler

Güncelleme:

Akçakoca'da yaşayan İlim Akyar kök hücre nakli bekleyen hastalar için organize edilen kampanyaya, bir örnek destek de Kaynaşlılı ilkokul öğrencilerinden geldi.

Akçakoca'da yaşayan 11 yaşındaki lösemi hastası İlim Akyar ve kendisi gibi kök hücre nakli bekleyen tüm hastalar için organize edilen kan verme kampanyasına, bir örnek destek de Kaynaşlılı ilkokul öğrencilerinden geldi.

Öğretmenleriyle birlikte Akçakoca'ya gelen minikler, kendi yaşıtları olan İlim için hep birlikte hazırladıkları çalışmayı da kendisine iletmek üzere Kızılay yetkililerine bıraktılar. Büyük boy bir çalışma kartonuna minik İlim'e dair hayallerini sığdıran ve her bir öğrencinin boyalı elleriyle imzaladığı çalışmayı Akçakoca'ya getiren Kaynaşlılı miniklerin yaptıkları resimleri gören bazı vatandaşlar, küçücük çocukların bu kocaman duyarlılıkları karşısında gözyaşlarını tutamadı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kaynaşlı Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title