Haberler

Ilıcalı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) düzenlediği kahvaltılı toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) düzenlediği kahvaltılı toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Müceldili Konağı Kültür Evi'nde düzenlen Mahalle Muhtarları buluşmasına Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan katıldı.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı toplantıda yaptığı konuşmasında, "Muhtarlar bizim elimiz ayağımızdır. Ak Partinin tüm çalışmalarında muhtarlara çok iş düşüyor ve kendileri de bu zorlu görevin üstünden gelmeyi başarıyorlar. Dadaşlar diyarında birlik beraberlik Erzurum'da yapılır. Ülke bütünlüğünden ve bağımsızlığımızdan asla ödün vermeyiz. Ak Parti kurulduğu günden bu yana 13 yıllık zaman içinde sizlerin de şahit olduğu birçok başarıya imza atmıştır. Bizler şu sloganla yola çıkıyoruz. Sen ben yok Türkiye var. Üniversitelerde, iş yerlerinde başörtülü hanımlar ve kızlarımızı ne zor şartlar altında töhmet altında tutuyorlardı. Bizler iktidar olduğumuz zaman büyük bir sorun haline gelen başörtüsünü serbest bıraktık. Artık okullara ve iş yerlerine giden bayanlar ister başı açık gider ister başı kapalı gider" dedi.

konuşmaların ardından mahalle muhtarları sorunlarını dile getirdiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ilıcalı Ak Parti Yakutiye Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title