Haberler

Ilıcalı'dan Bayburt'ta Siyaset Dersi

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Siyaset Akademisi" dersleri kapsamında Bayburt’ta öğrencilerle bir araya geldi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Siyaset Akademisi" dersleri kapsamında Bayburt'ta öğrencilerle bir araya geldi. Ilıcalı'nın, yerel yönetimlerin önemine vurgu yaptığı dersi katılımcılar büyük bir ilgiyle dinledi.

Ak Parti tarafından 2007 yılında projelendirilen ve 2008 yılı itibarıyla faaliyete geçirilen Siyaset Akademisi dersleri, Türkiye genelinde alanında uzman kişilerin verdiği eğitimlerle sürdürülüyor. AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'da "Siyaset Akademisi" eğitim programı kapsamında Bayburt'ta "Yerel Yönetimlerin Kalkınmadaki Rolü" konusunu işledi. Bayburt Ak Parti İl binasında gerçekleştirilen eğitim programında, Ilıcalı'nın yerel yönetimlerle ilgili yaptığı derse katılımcılar büyük bir ilgi gösterdi. Halka hizmet için yerel yönetimleri önemsediğini belirten Milletvekili Ilıcalı "Yerel yönetimlerde yöneticilere büyük görevler düşüyor. Teşvik paketiyle beraber yöneticilerin görevleri daha da artıyor." dedi.

"Bizler Milletimizin Hizmetkarıyız"

Siyaset yapmayı halka hizmet olarak değerlendiren Prof. Dr. Ilıcalı "Aranızda siyesetçi olanlar, siyaset yapmak isteyenler vardır. Allah hepimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Siyaset insanlara faydalı olmak, sorunları çözmek için yapılmalıdır. Eğer hakkıyla yaparsanız bundan daha güzel birşey yok. Bizler milletimize hizmetkar olmak için bu görevlere geldik. 'İnsana hizmet et ki devlet yücelsin' anlayışıyla yol almamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

"Yerel Yönetimlerde İdeoloji Olmaz"

Yerel yönetimlerin halka hizmet konusunda verimli olmaları gerektiğinin altını çizen Ilıcalı, "Belediyelerde, yerel yönetimlerde ideoloji olmaz, tamamen hizmet anlayışı olur. Güneydoğudaki birçok belediyede ideolojik belediyecilik anlayışını görmekteyiz. Yolun altına bombayı yerleştirip güvenlik güçlerimizi şehit ediyorlar. Sonra o belediyelere kayyum atadığımız zaman da karşı çıkıyorlar. Böyle bir belediyeceilik anlayışı olamaz. Belediyeler hizmet anlayışına kilitlenmelidirler." diye belirtti.

Dersin ardından Bayburt Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kaymak, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'ya Bayburt'un simgesi olan eserlerin minyatürünü hediye etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ilıcalı AK Parti Erzurum Bayburt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title