Haberler

Ilıca Termal Tesisleri Tadilattan Geçirildi

Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca Termal Tesisleri kapsamlı tadilattan geçirilerek, hizmete açıldı.

Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca Termal Tesisleri kapsamlı tadilattan geçirilerek, hizmete açıldı.

Aziziye Belediyesi'nin Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'na (KUDAKA) sunduğu ve 303 proje arasında birinci olan "Aziziye Termal Kampüs Alanı Modernizasyonu ile Turizme Termal Katkı Projesi" kapsamında termal tesisler yenilendi.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan yaptığı yazılı açıklamada, "İlçemize, hemşehrilerimize ve müşterilerimize yakışır, termal turizmde marka olacak bir tesis oluşturduk" dedi..

Projenin toplam bedelinin 620 bin 838 lira olduğunu yarısını hibe desteğiyle karşılandığını belirten Orhan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyor, ilçemizi yaşanabilir, termal turizmde marka değerler arasına sokmak istiyoruz. Bu konuda attığımız somut adımlardan birisi de termal tesislerimizi kapsamlı bir şekilde tadilattan geçirerek, müşteri memnuniyetini esas alan bir hizmet vizyonuna kavuşturmak oldu."

Kaynak: AA / Yerel

Muhammed Cevdet Orhan Aziziye Termal Ilıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title