Haberler

Ilıca Termal Tesisleri Silbaştan…

Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca Termal Tesisleri kapsamlı bir şekilde tadilattan geçirilerek, göz kamaştırıcı bir görünüme kavuşturuldu.

Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca Termal Tesisleri kapsamlı bir şekilde tadilattan geçirilerek, göz kamaştırıcı bir görünüme kavuşturuldu. Tesislerin kaplıca bölümü baştan aşağı yenilendi, havuzlar genişletildi, hamam ve saunadan soyunma kabinlerine kadar kapsamlı yenilikler gerçekleştirildi. Yeni oluşturulan kafeterya bölümüyle müşteri memnuniyetinin en üst seviyeye çekilmesi amaçlandı. Havuz kenarlarına koyulan şezlonglar tam not alırken, müşterilerin en fazla şikayetçi olduğu suyun soğukluğu sorunu da havuzda yalıtım ve suyun kaynağına müdahale edilerek giderildi.

TERMAL TESİSLER ÇAĞDAŞ GÖRÜNÜMEKAVUŞTU

Aziziye Belediyesi'nin Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'na (KUDAKA) sunduğu ve 303 proje arasında birinci olan "Aziziye Termal Kampüs Alanı Modernizasyonu ile Turizme Termal Katkı Projesi" kapsamında termal tesisler silbaştan yenilendi. Konforu, hijyeni ve müşteri memnuniyetini esas alan yönetim anlayışıyla halka hizmet sunan termal tesisler, kaplıca bölümünde yapılan kapsamlı revizyonla yeni bir çehreye büründü. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, "İlçemize, hemşehrilerimize ve müşterilerimize yakışır, termal turizmde marka olacak bir tesis oluşturduk." dedi.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

KUDAKA'nın 2015 Yılı Mali Destek Programı kapsamında belediyece hazırlanan "Aziziye Termal Kampüs Alanı Modernizasyonu ile Turizme Termal Katkı Projesi"nin kabul edildiğini hatırlatan Başkan Orhan, projenin toplam bedelinin 620 bin 838 lira olduğunu ve bunun yarısının hibe verildiğini kaydetti. Belediye kaynaklarının yanısıra çeşitli kurumlardan alınan hibe desteklerle de, ilçeyi yaşanabilir örnek bir kent kimliğine kavuşturmak istediklerinin altını çizen Başkan Orhan, "Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyor, ilçemizi yaşanabilir, termal turizmde marka değerler arasına sokmak istiyoruz. Bu konuda attığımız somut adımlardan birisi de termal tesislerimizi kapsamlı bir şekilde tadilattan geçirerek, müşteri memnuniyetini esas alan bir hizmet vizyonuna kavuşturmak oldu." diye konuştu.

"SU SOĞUK" ŞİKAYETLERİ BİTTİ

Yapılan tadilatta termal tesislerin artık daha hijyenik, daha konforlu ve daha estetik bir görünüme kavuştuğuna vurgu yapan Başkan Orhan, "Havuzlardan, hamama ve saunaya, kafeteryadan soyunma kabinlerine kadar tesislerimiz yenilendi diyebiliriz. Havuzlar genişletildi, suyun soğuk olduğu yönündeki şikayetler üzerine kaynaktan başlayarak havuzlarda da bir dizi düzenlemeler yapıldı. Artık müşterilerimizi beş yıldızlı bir tesis ve hizmetle karşılıyoruz. Hizmet kalite ve standartımızı daha da yükselttik. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Başkan Orhan, termal tesislerin ardından otel bölümünde de kapsamlı bir tadilat için proje çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Cevdet Orhan Aziziye Termal Ilıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title