Haberler

Ilıca Çayı Islahı Tam Gaz Devam Ediyor

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinin içinden geçen ve bazen taşkınlara sahne olan Ilıca çayının ıslahı kapsamında genişletme ve derinleştirme çalışmaları devam ediyor.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinin içinden geçen ve bazen taşkınlara sahne olan Ilıca çayının ıslahı kapsamında genişletme ve derinleştirme çalışmaları devam ediyor. Ak Parti Küçükkuyu Belde Başkanı Hüseyin Çalışkan dere ıslahının 1 Milyon 675 Bin Türk Lirasına mal olacağını söyledi.

Ilıca Deresindeki çalışmaları değerlendiren Ak Parti Küçükkuyu Belde Başkanı Hüseyin Çalışkan, derenin ıslahı ile sel olayının tarihe karışacağını ve sinek ile mücadelede büyük yararı olacağını söyledi. Tabanın 12 metre genişliğinde beton, yüksekliğinin 2 buçuk metre taş duvar, uzunluğunun da 1355 metre olacağını söyleyen Çalışkan, Ilıca Deresine yapılacak olan köprülerle birlikte bu projenin devlete 1 milyon 675 bin Türk Lirasına mal olacağını ifade etti. Ak Parti Küçükkuyu Yönetim Kurulu Üyeleriyle çalışmaları takip eden Hüseyin Çalışkan, devletin beldeye yapacağı her yatırıma destek vereceklerini ve Küçükkuyu'ya hizmet için devamlı girişimlerde bulunacaklarını söyledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Küçükkuyu Ayvacık Ilıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title