Haberler

İlhan Şeşen 2 Mayıs'ta Dedeman İstanbul'da

Güncelleme:

Dedeman İstanbul'da bulunan Roof Restaurant & Bar, 2 Mayıs'ta aşk şarkılarının sevilen ismi İlhan Şeşen'i ağırlıyor.

Dedeman İstanbul'da bulunan Roof Restaurant & Bar, Mayıs'ta İlhan Şeşen ile müzik ve aşk dolu saatlere sahne olacak. Sevilen müzisyen İlhan Şeşen, Mayıs ayı boyunca iki haftada bir Cumartesi akşamları Roof Restaurant & Bar'da sevenleriyle buluşacak.

Özel menüsüyle Roof Restaurant & Bar'da keyifli bir gece

Panoramik İstanbul manzarasıyla keyifli bir ortam sunan Roof Restaurant & Bar, İlhan Şeşen'in sahne aldığı geceye özel bir menüyle misafirlerini ağırlıyor. 2 Mayıs, 16 Mayıs ve 30 Mayıs Cumartesi akşamları programda misafirler, "Yıldızlı Akşamlar" adlı menüyle hem eğlenecek hem de lezzet dolu bir gece geçirecek.

Menüde başlangıç olarak Bresaola & Kuşkonmaz ile taze roka yaprakları, taze marul, Ançuez, Parmesan peyniri, Kruton ile Ceasar Sos'tan oluşan Ceasar salatası, Trüf mantarlı Ravioli, Trüf Salsa ile Kokteyl Domates sunulacak. Ana yemekte ise Buğday Risottosu ve Merlot sos ile Fırınlanmış Kuzu İncik ya da Izgara Somon ve Poşe Yumurta ile taze bahçe yeşillikleri yer alacak. Geceyi tatlı sonlandırmak içinse Ananas Parfait misafirlerin damaklarında unutulmaz tatlar bırakacak.

İlki 18 Nisan'da gerçekleştirilen İlhan Şeşen programı, 2 Mayıs, 16 Mayıs ve 30 Mayıs Cumartesi akşamları Roof Restaurant & Bar'da limitsiz yerli içkiyle birlikte özel menü KDV dahil 250 TL, ön masalar ise 300 TL olarak satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İlhan Şeşen İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title