Haberler

İlhan Cavcav: İbrahim Üzülmez'i Görevden Almadık

Güncelleme:

Gençlerbirliği'nin kulüp başkanı İlhan Cavcav, "İbrahim Üzülmez'i görevden aldığımız konusunda yapılan haberler gerçek dışıdır. Bu yönde bir beyanım olmamıştır." dedi.

Spor Toto Süper Lig'de dün Torku Konyaspor'a sahalarında 1-0 yenilen Gençlerbirliği'nin kulüp başkanı Cavcav yaptığı açıklamada, 4 ay sonra bir maç izlediğini ve mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadığını belirtirken İbrahim Üzülmez'i gönderdiği haberlerinin gerçek dışı olduğunu söyledi.

"GÖREVDEN ALDIĞIMIZ HABERLERİ GERÇEK DIŞIDIR"

Maçın ardından evine giderek dinlendiğini ve hiçbir basın mensubu ile görüşmediğini dile getiren Cavcav, "İbrahim Üzülmez'i görevden aldığımız konusunda yapılan haberler gerçek dışıdır. Bu yönde bir beyanım olmamıştır." dedi.

"İBRAHİM ÜZÜLMEZ, GENÇLERBİRLİĞİ TEKNİK DİREKTÖRÜDÜR"

Uzun bir aradan sonra takımının maçını tribünden izlediğini vurgulayan Cavcav, "Dört ay sonra izlediğim maçta son dakikada yediğimiz golle yenilmenin üzüntüsünü yaşadım. Karşılaşma sonrasında hiçbir basın mensubuna bir açıklamam olmadı. İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği Teknik Direktörü'dür. Böyle bir tasarrufumuz olsaydı, bunu yönetim kurulu açıklaması olarak kamuoyuna duyururduk." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İbrahim Üzülmez Torku Konyaspor Gençlerbirliği Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (6)

MMOM:

Müslüman, içinden günde 7. 000 Kevser Suresini oku, Kevser Cennetleri seninde olsun. Ve tüm Cennetlerin Şaraplarından nasiplen, ahirette.

1
1
yanıtYanıtla
cem:

boş boş oturdugun yerden oku cennete git kimseye yardım etme namaz kılma

yanıt0
yanıt0
cavcav hesap soruyor:

Bak İbocuğum, başarı demek;yenmek demek. Başarılı adam yenilmeyen adamdır, sonra söylemedi deme. Kovarım haaa. . . !!!!

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş soruyor:

hacıvat cav cavı artık gonmeli cok yasadı turkıyede hoca bırakmadı be ya

0
0
yanıtYanıtla
Amatör:

Ulan git artık be. . !!

0
0
yanıtYanıtla
isyan:

demekki az kaldi deli ibo. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title