Haberler

    İlhan Cavcav: 3 Büyükler Çıkar Gider Biz de Kurtuluruz

    Güncelleme:

    Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Beşiktaş maçından sonra Aziz Yıldırım'ın havuzdan çıkma tehdidine tepki gösterdi, "Paranın %50'si 4 büyüklere gidiyor." dedi.

    Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Beşiktaş maçının sonrasında açıklamalarda bulundu ve Aziz Yıldırım'ın havuzdan çıkma fikri üzerine çok sert ifadeler kullandı.

    İŞTE O SÖZLER...

    "Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe birleşir kendi aralarında oynarlar. Havuzun paraları da onlara gider. 14-15 kulüp bu kulüplerin piyonu mu. Anadolu kulüpleri olmazda bu takımlar şampiyonluklarını nasıl ilan edecek. Bu 3 kulüp birleşirler, İstanbul'daki diğer takımlarla kendi aralarında bir lig kurarlar. Feriköy var, Sarıyer var. Onlar paralarını alır biz de kurtuluruz.

    "PARANIN YÜZDE 50'Sİ 4 BÜYÜKLERE GİDİYOR"

    Biz havuz olmasa da ayakta dururuz. Gençlerbirliği'nin Allah'tan başka kimseye borcu yoktur. Kötü laf sahibine aittir. Büyüklük Allah'a mahsustur. Büyük kulüpler Anadolu kulüplerine sahip çıkmalıdır. Havuzdan gelen paranın %50'si 4 büyüklere gidiyor. Bir de şampiyonluk payı alıyorlar. 40 puan aldığımız takdirde havuzdan aldığımız para 12 milyon dolar. Gerisini siz değerlendirin."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım İlhan Cavcav Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konfernas Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
    500

    Yorumlar (10)

    vatandaş:

    3 büyük 4 büyük yoktur futbolda tek büyük vardır oda FB dir,

    2
    9
    yanıtYanıtla
    mehmet:

    aynen siz bakmayın aziz yıldırıma. havuzu GS ayakta tutuyor

    5
    5
    yanıtYanıtla
    3 buyuk yok 4 buyuk var:

    4 büyükler çıkarsa kac kışı maçlarınızı ızler sayın cavcav zavır atması kolay goruyoruz Anadolu kulublerı ıle oynanan mac ta taraftarlarınızı bılet fıyatları 5 tl olmasına karsı ne kadar taraftar geliyor 4 büyükler oldumu 55 tl den kapı acıyorsunuz utanın bıraz bence ortılıgı karıstıraacagınıza orta yolu bulun bence

    4
    4
    yanıtYanıtla
    znb:

    3 büyük çıkınca senin maçını kim izler. . Büyüklerle olan maç biletlerini neden on kat pahalı satıyorsun çakal. . .

    3
    4
    yanıtYanıtla
    Adınız Yazınkoyan ali:

    ac kalmamissin daha yasiyorsun demeki aldiginiz paralar yetiyor da artiyor dort buyuklerin verdigi masrafisen versen ikinci ligde de duramazsin yamuk

    3
    3
    yanıtYanıtla
    DEVE:

    Aslansın Cavcav. 4 büyükler zararını havuzdan çıkarmaya uğraşıyor. Yok öyle uyanıklık.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    AntipatiMobil-IOS:

    Ulen yenildi ya konuşur maçtan önce neden konuşmadınız

    2
    1
    yanıtYanıtla
    ÖMER:

    Fenerbahçeyle Galatasaray havuzdan çıkarsa havuz dağılır ve dağılsın bitsin bu ligtv zulmü.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    ZavkMobil-IOS:

    Git işine bak be

    1
    1
    yanıtYanıtla
    tufan ayvalık:

    bunak avrupa ligine bak araştır işene gelmez asalak yattığın yerden para alıyorsun lak lak lak yapacağına örnek al çalış yapamıyorsan evine yürüüüüüüüüü bak Aziz başkan gece gündüz TÜRKİYE NİN DÖRT BİR YANINDA KOŞTURUR DURUR ÇALIŞIR hakkını sana yedirecek asalak terbiyesiz TÜRK sporuna bir çiv imi çaktın asır geçti şampiyonluk yok FENERİN basket takımı bile senin takımından daha değerli daha başarılı demek tembelsin hiç çalışmamışsın AĞUSTOS BÖCEĞİ lak lak lak lak lakcı

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title