Haberler

İlhan Aliyev'e Lüks Villa

Tatil Yapmak Üzere Ailesi İle Birlikte Antalya'nın Beldibi Beldesi'ne Gelen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 'Sungate Port Royal Hotel'e Yerleşti. Gelir Gelmez Dünya Kupası Finalini İzleyen Aliyev'e Özel Plajı Bile Bulunan Geceliği 18 Bin Euro'luk Presidantial Villası Tahsis Edildi.

Tatil yapmak üzere ailesi ile birlikte Antalya`nın Beldibi Beldesi`ne gelen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, `Sungate Port Royal Hotel`e yerleşti. Gelir gelmez Dünya Kupası finalini izleyen Aliyev`e özel plajı bile bulunan geceliği 18 bin Euro`luk Presidantial Villası tahsis edildi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ailesiyle birlikte dün öğleden sonra Antalya`ya geldi. Beldibi Beldesi`nde bulunan Sungate Port Royal Hotel`de 1 ay önce rezervasyon yaptıran Aliyev, ilk iş olarak otelin İtalyan restoranına kurulan dev ekrandan, Fransa ile İtalya arasında oynanan Dünya Kupası finalini izledi. Bürokrasiden uzaklaşmak için tatile çıktığını belirten Azerbaycan Cumhurbaşkanı, otel yetkililerine, kendisine ve ailesine özel bir muamele yapılmasını istemediğini söyledi. Otelin spor olanaklarından yararlanmak istediğini kaydeden Aliyev`e, geceliği 18 bin Euro olan `Presidantial (Başkanlık) Villası` tahsis edildi. Aliyev ailesinin konakladığı 2 bin 400 metrekare alan üzerindeki villanın, 4 yatak odası, salonu, çalışma odası, toplantı odası, yemek salonu, TV odası, 4 banyosu, 3 jakuzisi, özel kapalı ve açık havuzları, saunası, masaj odası, fitness salonu, Amerikan barı, özel bahçe, plaj ve jet skisi ile elektronik arabası ile özel güvenlik ve 24 saat hizmet veren uşakları bulunuyor. Cumhurbaşkanı Aliyev, gazetecilerin görüşme isteğini kabul etmiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title