Haberler

Ilgın'da Tayini Çıkan Savcı ve Hakimlere Veda Yemeği

Güncelleme:

Ilgın'da, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun yaz kararnamesi ile görev yerleri değişen savcı ve hakimler için veda yemeği düzenlendi.

Ilgın'da, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yaz kararnamesi ile görev yerleri değişen savcı ve hakimler için veda yemeği düzenlendi.

Ilgın Şeker Fabrikası sosyal tesislerinde düzenlenen veda yemeğine, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral,  Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Demirkaya,  Kadınhanı Adliye personelleri, daire amirleri, emniyet mensupları, görev yerleri değişen savcı ve hakimler ile Adliye çalışanları katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, görev yerleri değişen Ilgın Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Demirkaya, Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı Seyhan Dayıoğlu, Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Samet Uysal ile çeşitli illere tayinleri çıkan hakim ve savcılara Ilgın'daki hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Kendilerine gösterilen ilgiden duydukları memnuniyetleri dile getiren savcı ve hakimler yemeği düzenleyenlere teşekkür etti.

Program, protokol üyeleri tarafından tayinleri çıkan hakim ve savcılara plaket ve hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Kadınhanı Akşehir Ilgın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title