Haberler

Ilgın'da Asfalt Çalışmaları

AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten, "İlçede altyapı kapsamında kanalizasyon ve içme suyu hatlarının yenilenmesi ile birlikte doğalgaz hattı döşenmesi ayrıca bazı bölgelerde elektrik hatlarının yer altına alma çalışmaları ana harteller üzerinde tamamlanmıştır.

AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten, "İlçede altyapı kapsamında kanalizasyon ve içme suyu hatlarının yenilenmesi ile birlikte doğalgaz hattı döşenmesi ayrıca bazı bölgelerde elektrik hatlarının yer altına alma çalışmaları ana harteller üzerinde tamamlanmıştır." dedi.

AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Erten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede prestij cadde yapımı başladığını ve çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

İlçede hummalı bir şekilde devam eden alt yapı çalışmalarının neredeyse tamamlandığını belirten Erten, şöyle konuştu:

"Altyapı kapsamında kanalizasyon ve içme suyu hatlarının yenilenmesi ile birlikte doğalgaz hattı döşenmesi ayrıca bazı bölgelerde elektrik hatlarının yer altına alma çalışmaları ana arteller üzerinde tamamlanmıştır. Altyapısı tamamlanan Ucarı Mahallesi'nden başlamak üzere Ilgın'ın girişinden kaplıcalara kadar tretuvar, kaldırım ve asfaltıyla birlikte Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından prestij caddeleri yapımı kapsamında yenilenerek milletimizin hizmetine sunacak. Milletimize ve Ilgın halkımıza hayırlı uğurlu olsun."

Erten, Prestij Caddesinin ilçeye değer katacağını belirterek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Erten AK Parti Konya Ilgın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title