Haberler

Ilgın'a Atanan Müftü Kocagöl, Görevine Başladı.

Ilgın Müftüsü Şükür Aktoprak’ın Afyon’un Sultandağı ilçesine tayini ile boşalan Ilgın Müftülüğüne, Isparta Eğirdir ilçe Müftüsü Abdurrahim Kocagöl atandı.

Ilgın Müftüsü Şükür Aktoprak'ın Afyon'un Sultandağı ilçesine tayini ile boşalan Ilgın Müftülüğüne, Isparta Eğirdir ilçe Müftüsü Abdurrahim Kocagöl atandı. Kocagöl, görevine başladı.

Isparta, Eğirdir İlçe Müftüsü iken, Ilgın İlçe Müftülüğü'ne atanan ve yeni görevine başlayan Abdurrahim Kocagöl, Müftülüğe gelen daire amirleri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile muhtarlar ve vatandaşların tebriklerini kabul ediyor.

Yatılı Kur'an kursu yapımına yer tespiti için mahalle mahalle gezen Kocagöl, cami ve Kur'an kursları ile inşaatı tamamlanmamış kurs ve camilerde incelemelerde bulundu.

Ilgın'a geldiği ilk günde yatılı hafızlık kursunun bulunmadığını tespit ettiğini ifade eden Müftü Kocagöl, bu durumun Ilgın için büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

Yatılı hafızlık kursunun yer tespitinin yapıldığını dile getiren Kocagöl, kursun yapım çalışması için daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlarla ikili görüşmeler yapıldıktan sonra ilçe halkı ile el ele verilerek söz konusu kursu Ilgın'a kazandırmak için elinden geleni yapacağını ifade etti. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Sultandağı Aktoprak Ilgın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title