Haberler

Ilgaz'da Mezuniyet Heyecanı

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mezuniyet heyecanı yaşandı.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde mezuniyet heyecanı yaşandı.

Okulun konferans salonunda düzenlenen mezuniyet töreninde, saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Okul Müdür Yardımcısı Resul Çakır, "Sağlık meslek liselerinin eğitimdeki amacı, meslek edindirmede bilgi ve beceri kazandırmaya yönelik olarak alanlarında gerekli kazanımları elde etmiş olarak onları insanların hizmetine sunmaktır. Okulumuzu diğer meslek liselerinden ayıran en önemli özellik, insan sağlığına hizmet eden personeller yetiştirmektir. Görüldüğü gibi mezunlarımız ayrı alanların mensupları olsa da insan sağlığına hizmet etmek amacı ile aynı okulda eğitim almışlara insan sağlığına hizmet etme hakkı kazanmışlardır. Bizler mezun verdiğimiz bu öğrencilerin bundan sonraki hayatlarında işlerinde başarılı olacaklarından eminiz, bundan sonraki hayatlarında öğrencilerimize başarılar dilerim" dedi.

Konuşmanın ardından, mezun olan öğrenciler tarafından bayrak devir ve teslim töreni yapıldı. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında dereceye giren okul birincisine plaket verildi. Ardından mezun olan öğrencilere okul öğretmenlerince diplomaları takdim edildi ve öğrenciler tarafından meslek andı okundu. Daha sonra okul bahçesine geçen öğrenciler tarafından yapılan kep atma töreniyle program sona erdi. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankırı Ilgaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title