Haberler

    İletişim Psikolojisi: İletişim ve Liderliğin Omurgası

    ibrahim Zeyd Gerçik1970 Çanakkale doğumlu. İstanbul, Tuzlalı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümünden 1992 yılında mezun oldu.

    ibrahim Zeyd Gerçik

    1970 Çanakkale doğumlu. İstanbul, Tuzlalı.

    İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümünden 1992 yılında mezun oldu.

    İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi, Davranış Bilimleri Bilim Dalı'nda yüksek lisans yaptı.

    Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi'nde Sosyoloji Okutmanı (1993–1995); Kırıkkale Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi Okutmanı ( 1995- 1998) olarak görev aldı.

    Eğitim, Halkla İlişkiler, Araştırma Planlama alanlarında yönetici olarak çalıştı. (1998- 2003)

    Özel bir eğitim ve danışmanlık firmasında "İnsan KaynaklarıUzmanlığı" programını tamamladı.

    2003 yılından beri Eğitim yöneticisi olarak görev yapmakta olup yönetim ve yönetim psikolojisi alanlarında şirketlere yönelik eğitim ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Halen Sistem Danışmanlık bünyesinde, eğitimci-danışman ve yönetici olarak görev yapmaktadır.

    Ayrıca çeşitli vakıf ve kültür merkezlerinde uzmanlık alanıyla ilgili konularda topluma yönelik seminerleri yönetmektedir.

    Mimar Sinan'ın Osmanlı Kurumları tarafından yetiştirilmesi sürecinden günümüze yönetimsel analizler yapan "Bir Yönetim Modeli Olarak Mimar Sinan, İnsan Kaynakları ve Proje Yönetimi", Süleymaniye Külliyesinin farklı disiplinler çerçevesinde bütünlüğünün ortaya konularak yönetim ve psikoloji açısından incelendiği "Bir Yönetim Modeli Olarak Süleymaniye, Yönetim, Psikoloji ve Kurum Kültürü", Kriz Yönetimi ve Kurum Kültürünün ele alındığı "Yöneticiler İçin Gerçek Kriz Öyküleri, Kriz Yönetimi ve Kurum Kültürü", İstanbul'un medeniyet derinliğinin incelendiği "İstanbul, Su Gibi" eserlerinin yazarıdır.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kırıkkale Üniversitesi İstanbul Üniversitesi Çanakkale Tokat Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title