Haberler

İleri Otizm ve Engelliler Araştırma Derneği, Ödül Töreninde Bir İlke İmza Attı

İleri Otizm ve Engelliler Araştırma Derneği'nin çalışmalarıyla otizmden kurtulan çocuklar, ödül alan sanatçılarla birlikte “uluslararası otizmden kurtuluş yeni hayata merhaba doğum günü partisini“ kutladılar.

İleri Otizm ve Engelliler Araştırma Derneği'nin çalışmalarıyla otizmden kurtulan çocuklar, ödül alan sanatçılarla birlikte "uluslararası otizmden kurtuluş yeni hayata merhaba doğum günü partisini" kutladılar.

Uğur Dündar, Petek Dinçöz, Müjdat Gezen ve daha pek çok sanatçının katılımıyla, otizmden kurtulan çocuklar, üzerlerinde kendi fotoğrafları bulunan pastayı kestiler.

Geceye katılan ve yaşam boyu onur ödülü alan Kibariye, doğum günü şarkısıyla çocukların doğum günlerini kutladı. Geceye katılan sanatçıların yanısıra haberciler, otistik çocuklara her zaman destek vermek istediklerini belirttiler.

Otizm Derneğinin basın sözcüsü Neşe Balcı Altın, günün anlam ve önemini anlattı.

Geceye katılan otizmden kurtulan çocukların anneleri ise çocukların otizmden kurtulup, böyle bir gecede bunu kutladıkları için çok mutlu olduklarını belirttiler. İleri Otizm ve Engelliler Araştırmaları Derneği, her yıl otizmden kurtulan ve dünyanın farklı ülkelerinden gelecek olan çocuklarla doğum günü kutlamasını yapacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Müjdat Gezen Petek Dinçöz Uğur Dündar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title