Haberler

İldiz: "Milli Takım Arası Dinlenmemiz İçin Bir Fırsat"

PTT 1. Lig’in 3. haftasında sahasında Alanyaspor’u 2-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor, milli maç arası nedeniyle futbolculara 3 gün izin verdi.

PTT 1. Lig'in 3. haftasında sahasında Alanyaspor'u 2-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor, milli maç arası nedeniyle futbolculara 3 gün izin verdi.

Alanyaspor maçının ardından yerli futbolcular memleketlerine giderken, yabancılar ise iznini Malatya'da geçirdi. Sarı-kırmızılı takım, PTT 1. Lig'in 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Karabükspor maçının hazırlıklarına ise perşembe günü başlayacak.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, liglere verilen aranın kendilerine iyi geleceğini, oyucuların bu arada biraz dinlenebileceğini söyledi.

Yoğun bir çalışma döneminin ardından verilen arayla dinlenme imkanı bulduklarını dile getiren İldiz, "Sezon hazırlıklarımızı yoğun bir tempoyla gerçekleştirdik. Son Alanya maçında da görüldüğü gibi fiziki olarak iyi durumdayız. Tabi ligin başlamasıyla birlikte futbolcularım yoğun çalışma temposundan dolayı biraz yoruldu. Milli takım arası dinlenmemiz için bir fırsat oldu. Deplasmanda oynayacağımız Karabük maçının hazırlıklarına perşembe günü başlayacağız. Lig takvimi olarak da zorlu bir sürece girdik. Önemli takımlarla arka arkaya karşılaşacağız. Bu maçlara çok iyi hazırlanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Yücel İldiz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title