Haberler

İlçeleri Adım Adım Dolaştı

Erzurum Valisi Dr.Ahmet Altıparmak bu hafta sonu da ilçe gezilerine devam etti.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak bu hafta sonu da ilçe gezilerine devam etti. Geçtiğimiz haftalarda Hınıs, Karaçoban, Tekman ve Karayazı ilçelerine giderek kaymakamlardan brifing alan ve muhtarlarla toplantı yapan Vali Altıparmak bu hafta sonu da Oltu, Şenkaya ve Olur ilçelerinde aynı şekilde programlar düzenledi.

Hafta sonunun ilk gününü Oltu ve Şenkaya'ya ayıran Vali Altıparmak, Pazar günü ise Olur ilçesinde temaslarda bulundu. Üç ilçede de programına Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Altıparmak daha sonra ilçe kurum müdürleri ve muhtarlarla toplantılar yaptı. Muhtarlarla tanışmak ve sorunlarını yerinde görmek için bu toplantıları yaptığını söyleyen Vali Altıparmak: "Sizleri dinlemek, sorunlarınızı kayda almak uzun ve kısa vade de çözmek için ilçelerimizi geziyoruz.

Arkadaşlarımızla birlikte sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Göreve başlayalı 4 hafta oldu. Güney ilçelerini gezdik, dertlerini dinledik. Şimdi sizin dertlerinizi dinlemeye geldik. Yatırımlar devam ediyor. 10 yıl öncesine göre kat edilen mesafe inanılmaz boyuttadır" diye konuştu.

Oltu'da ERVAK tarafından 20. si gerçekleştirilen Sultan Sekisi toplantısına katılan Vali Altıparmak Şenkaya'da selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. Olur Akdağ Kültür ve Sanat Festivaline'de katılarak Olurluların bu özel günlerinde onları yalnız bırakmayan Vali Altıparmak inşaatına yeni başlanan Olur İlçe Emniyet Amirliği binasında incelemelerde bulunarak temeline ilk harcı attı. Vali Altıparmak yapımına 2011 yılında başlanan Ayvalık barajında da incelemelerde bulundu. İki günlük yoğun programın ardından Erzurum'a gelmek için yola çıkan Vali Altıparmak yol güzergahında bulunan Tortum Şelalesine geçerek bir süre dinlendi ve yorgunluk attı.

Vatandaşlarla Sıcak Diyaloglar

Gittiği ilçelerde resmi programların dışında caddelerde dolaşan, vatandaşlarla sohbet eden ve hatırlarını soran Vali Altıparmak ilçe halkının sıcak ilgisi ile karşılandı. Zaman zaman oturup vatandaşlarla çay içen, ekmek pişiren köylü kadınların yanına giden, esnafı ziyaret eden, Vali Altıparmak yanına gelen çocukları sevindirmeyi de ihmal etmedi. Etrafını saran çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Altıparmak dolu dolu geçen iki günlük ilçe programlarının ardından Erzurum'a döndü.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ın Oltu, Şenkaya ve Olur programlarına Vali Yardımcıları Mehmet Gök ve Abdurrahman İçyer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ednan Yazıcı, İl Müftüsü Yakup Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriyya Erdurmuş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreter Vekili Dr. Mahmut Avcı, DSİ 8. Bölge Müdürü Sebahattin Çapkınoğlu ve Afet ve Acil Durum İl Müdürü Abdurrahman Aktürk katıldılar. İl jandarma Komutanı Albay Mehmet Akgün ise sadece bugünkü Olur programında yer aldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Erzurum Şenkaya Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title