Haberler

İlçe Müftülükleri Toplantısı

Samsun İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen işlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak amacıyla her ay Samsun'un farklı ilçelerinde yapılan "İlçe Müftüleri Toplantısı" bu ay Bafra...

Samsun İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen işlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak amacıyla her ay Samsun'un farklı ilçelerinde yapılan "İlçe Müftüleri Toplantısı" bu ay Bafra ilçesinde gerçekleşti.

Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş'in ev sahipliği yaptığı toplantıda çeşitli konularda istişareler yapıldı. Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk'ün başkanlığında İl Müftü Yardımcısı Alaettin Kırbıyık ve 17 ilçe müftüsünün katılımıyla Bafra İlçe Müftülüğü Seminer Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, 2013 Yılı 14-20 Nisan tarihlerinde Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verilmesi, 18 Mart Şehitler Günü ile alakalı "250 Bin Hatim Kampanyası" konulu Başkanlık yazısının görüşülmesi ve önceki toplantılarda alınan kararların uygulama durumlarının değerlendirilmesi yapıldı.

Toplantıya katılan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, müftülere çalışmalarında başarılar diledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Bafra Yerel Haberler

title