Haberler

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Expo 2016'yı Gezdi

Güncelleme:


Teması "Çiçek ve çocuk" olan EXPO 2016'da yer alacak yapılar ve etkinlikler hakkında bilgi veren EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül, "Burası çocukların bitkiler ile ilgili her türlü bilgiyi görerek, dokunarak öğrenebilecekleri bir alan" dedi.


23 Nisan'da "Çiçek ve çocuk" temasıyla kapılarını açacak olan Türkiye'nin ilk EXPO'su, EXPO 2016 Antalya, Antalya'nın 19 İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne ev sahipliği yaptı. Sergi alanı gezen İlçe Milli Eğitim Müdürlerine çocuklar için tasarlanan Çocuk Adası, Çocuk Bilim ve Teknoloji Merkezi başta olmak üzere EXPO Kulesi, Kongre Merkezi, Restoranlar Sokağı gibi yapılar hakkında bilgi verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürleri ziyaretin anısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dikilen 945 yıllık zeytin ağacının önünde fotoğraf çektirdi. Alan gezisinin ardından ise EXPO 2016 ile ilgili sunum yapıldı.


EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül, İlçe Milli Eğitim Müdürlerini EXPO 2016 Sergi Alanı'nda misafir etmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi;

"EXPO 2016 Antalya Ajansı kurulduğundan bu yana bünyesinde EXPO'dan sorumlu bir şube müdürlüğü kurup EXPO'yu tanıtan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve desteklerini bu ülke projesinden eksik etmeyen tüm milli eğitim camiasına ajansımız adına teşekkür ederim.

İlçe milli eğitim müdürlerine EXPO alanını tanıtıp öğrencilerin bu alanı verimli şekilde ziyaret edebilmesi için fikir alışverişinde bulunduk çünkü EXPO süresince araya tatil girmesi sebebi ile okulların alanı ziyaret edebileceği sadece 50 iş günü var. Bu 50 günde okulların rezervasyonla planlı bir şekilde EXPO alanını ziyaret etmeleri konusunda yardımlarını istedik.

Başta EXPO'dan sorumlu şube müdürü Yakup Hoplar olmak üzere tüm İlçe Milli eğitim müdürlerimiz bu ülke projesine ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını tarafımıza ilettiler."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü 23 Nisan Türkiye Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title