Haberler

İlber Ortaylı Ağzını Fena Bozdu!

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Yeni Şafak gazetesine verdiği cevaplarla gündeme oturan tarih profesörü İlber Ortaylı, Halk TV'de katıldığı programda yine ağzını fena bozdu.

Tarih profesörü İlber Ortaylı, Halk TV'de "Yeni Türkiye'yi b.k kurarsınız" sözlerine açıklık getirdi. "Eğer birbirinizi fortlayarak devrim yapmaya kalkışıyorsanız. Bu anayasal suçtur" diyen Ortaylı, "Tarih bilmeyen, coğrafya bilmeyen, yazı yazmasını bilmeyen adamların 'Yeni Türkiye' ifadesine ancak gülünür" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

İlber Ortaylı Yeni Şafak Türkiye Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (62)

döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Bu ayaşlar hala zırvalıyorlar

45
96
yanıtYanıtla
doğrucuMobil-ANDROID:

bu kim ya boş boş konuşuyor. kendini bişey sanıyor galiba.

36
99
yanıtYanıtla
LazolimobilWeb@haberler.com:

Yeni Turkiye degil yeni, genc dinamik liderlere ihtiyacimiz var.

62
13
yanıtYanıtla
makaraMobil-ANDROID:

devrim mi!! Kim allah adını ağzına almadan devrim diye yola çıkmışsa DEVRİLMİŞLERDİR. takdir ediyorum ilber hocamızı.

49
26
yanıtYanıtla
red farloMobil-ANDROID:

adam adam gibi ssizin gibi hayin deyil akpliler vatan haini

30
8
yanıtYanıtla
abcMobil-ANDROID:

EGER BU YAZDIKLARINIZI SOYLEMISSE AGZINI HIC DE FENA BOZMAMIS.. BASLIK YANLIŞ ALGI OLUSTURUYOR..

29
5
yanıtYanıtla
TEKADAMmobilWeb@haberler.com:

Ilber hoca az soylemis. ruhunu beynini teslim etmis cahil sokma akilla yuruyenlerin varacagi sonuc husrandir. hocayi elestiren ahmaklar Allah isletilen akil ister ve sever. Her onunuze konulani yemeyin..

19
15
yanıtYanıtla
mehmet ariMobil-ANDROID:

ilber hocayi bilmiyen hafizasini kaybetmis demektir

22
9
yanıtYanıtla
MURATmobilWeb@haberler.com:

Bu ermeni tarihinin hocasi,Hoca dediyin necip nezaketli olur kitap insani oyle yapar cunku.boyleleri guclu T.C istemez kendileri bir .ok yiyemez baskalarinida irelde gormeye tahammul etmez

14
12
yanıtYanıtla
ATILLAmobilWeb@haberler.com:

Bu tarih profesöriyse ALLAH bizim tarihimizi korusun.Dunyaya goz dagi şanli cesur yitliklerle dolu tarihimizi,boyle korkak,inancsiz,yalanci,edebsiz birinin temsil etmesi cok uzucu

11
15
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title