Haberler

İlahiyat Fakültesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde yapılacak bölgenin en büyük İlahiyat Fakültesin de çalışmalar devam ediyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde yapılacak bölgenin en büyük İlahiyat Fakültesin de çalışmalar devam ediyor.

İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. ve Kolin İnşaat ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından 32 bin metre kare alana sahip İlahiyat Fakültesi'nin yapımına çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İnşaatın Barbaros Mahallesi Şekerpınar mevkiinde yükselmeye başlayan bölgenin en büyük İlahiyat Fakültesi toplam 32 bin metre kare alandan oluşacak ve 6 bin metrekare kapalı alanda hazırlık bölümü ve kütüphane, 6 bin metrekare dekanlık binası, 9 bin metrekare eğitim bloku, bunlardan bağımsız olarak tasarlanan 2 bin kişilik 2 bin 900 metrekare alana sahip konferans salonu ve 2 bin kişilik 4 bin metrekare cami blokları yer alacak. İlahiyat Fakültesi 2500 öğrenci ve 120 hoca kapasiteli bir bina olacak. İlahiyat Fakültesi'nin 18 ayda tamamlanarak 2014 Nisan ayında hizmete girmesi planlanıyor. 25 bin metre karelik alanda cami hariç durumda başlanan inşaat alanına sahip İlahiyat Fakültesi Kampüsü'nde dekanlık, derslikler, hazırlık bölümü ve kütüphane yer alacak. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kolin İnşaat Şekerpınar İçdaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title