Haberler

İlahiyat Fakültesinde Arapça Şiir Okuma Yarışması Düzenlendi

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Arapça hazırlık sınıfı öğrencileri arasında 'Arapça Güzel Şiir Okuma' yarışması düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrenci topluluklarından Arapça Dil Kulübü (Multeka Luğati'd-Dad) tarafından İlahiyat Fakültesi Hazırlık Sınıfı Öğrencileri arasında Arapça Güzel Şiir Okuma Yarışması düzenledi. Farklı sınıflardan öğrencilerin katıldığı yarışma, Fakülte Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay'ın açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında hazırlık sınıfındaki Arapça eğitiminin yanı sıra başarılı etkinliklerinin de yapıldığını ifade eden Prof. Dr. Günay, bilgi ve yetkinlikleriyle SAÜ İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin yalnızca yurt içinde değil yurt dışında da dikkat çektiklerini dile getirdi. Prof. Dr. Günay ayrıca, şu anda Mevlana Değişim Programı kapsamında Ürdün ve Malezya'da okuyan öğrencileri bulunduğunu, yapılmış olan yeni anlaşmalarla öğrencilerin Katar ve başka ülkelerde de eğitim görme imkanı bulacaklarını söyledi.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Vakfının desteğiyle tüm katılımcılara çeşitli hediyelerin verildiği etkinlikte Hz. Peygamber'e Övgü, Filistin ve İslam Kardeşliği gibi temalarda pek çok şiir seslendirildi. Öğr. Gör. Dr. Şule Yüksel Uysal tarafından organize edilen yarışmada, Hazırlık 1. Öğretim G sınıfından Mehmet Safa Cevahir birinci, yine aynı sınıftan Melike Kılıç ikinci ve Hazırlık 2. Öğretim C sınıfından Fatih Aktürk ise üçüncü sırayı elde etti. Dereceye girenlerin ödülleri, hazırlık öğrencileri için düzenlenecek yıl sonu töreninde takdim edilecek. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Üniversitesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title