Haberler

İlaçlama Faaliyetleri Başladı

Güncelleme:

Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri bahar ayının gelmesi ile birlikte ilaçlama faaliyetlerine başladı.

Kırşehir Belediyesi olarak halkın daha rahat bir yaşantı sürdürebilmesi için başlatılan yeni dönem ilaçlama çalışmaları Katı Atık Depolama Tesisi, Kılıçözü Çayı, Bağbaşı Avgun Deresi, Selgah Deresi ve Hılla Göleti alanları olmak üzere durgun su alanları, gübrelik alanlar ve köprü altlarında yapılıyor. Tespit edilen 230 noktada ilaçlama çalışmaları kapsamında 15'er günlük periyotlar halinde etaplara ayrılarak çalışma yapılıyor.

Şehrimizde haşerelerin üreme kaynağı olan sulak yerlerin karasinek ve sivrisinek larvalarına karşı ve park bahçe alanlarını da keneye karşı ilaçlama faaliyetlerinin yapıldığını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ,"Temizlik faaliyetleri Belediyemizin ilk öncelik verdiği konulardan biridir. Belediye olarak halk sağlığını korumak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Her yıl düzenli bir şekilde yaptığımız çalışmalarımız bu yılda başladı. İlaçlama çalışmalarımız sayesinde bu bölgelerdeki uçkun, larva, karasinek ve sivrisinek gibi haşerelere karşı mücadelemiz devam ediyor.

Halkımızın rahat bir yaşam sürdürebilmesi için Veteriner İşleri Müdürlüğümüz gerekli tedbirleri alarak düzenli bir çalışma programı ile halkın sağlığı için çalışıyorlar. Vatandaşlarımız da, Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün 212 92 66 nolu telefonunu veya 214 1010 numaralı telefondan Ak Masa'yı arayarak ilaçlama konusunda her türlü yardımı alabilir "dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kırşehir Bağbaşı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title