Haberler

İlaçlama Ekibi Uygulamalı Eğitim Gördü

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğüne bağlı Kumluca ve Kaş ilçelerinde görevli çevre sağlığı personeli, ilaçlama eğitimi aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğüne bağlı Kumluca ve Kaş ilçelerinde görevli çevre sağlığı personeli, ilaçlama eğitimi aldı.

Kumluca Belediyesi'nde gerçekleştirilen eğitime Kumluca ve Kaş ilçelerinden yaklaşık 50 personel katıldı. Eğitimde ilaçlama ekibine, ilaçlamanın önemi, etkinliğinin sağlanması, olumsuzluk durumunda personelin nasıl hareket edeceği anlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü Çevre Sağlığı Kumluca Koordinatörü Dilek Cengiz, yaptığı açıklamada, ilaçlama ekibi personelinin katıldığı eğitimin üç gün sürdüğünü ve eğitimler sonunda personelin sınava tabi tutulduğunu söyledi.

Eğitimin ilaçlama ekibinin özellikle sivrisinekle mücadelede başarısını artıracağına inandığını dile getiren Cengiz, başarılı personele sertifika verildiğini bildirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Kumluca Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title