Haberler

İlaçla Zehirlenen 4 Kız Kardeş Babalarını Suçladı

Güncelleme:

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde yaşları küçük 4 kız kardeşin ilaçla zehirlenmesi olayıyla ilgili soruşturmada baba Fazlı Y., kızlarını öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KÜÇÜK KIZLARDAN KORKUNÇ İTİRAF

Edinilen bilgiye göre olay, 2014 yılı Aralık ayında meydana geldi. H.Y. (11), M.Y. (10), R.Y. (8) ve N.Y (6) isimli 4 kız kardeş, rahatsızlanarak babaları tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede 4 kız kardeşin ilaç alarak zehirlendiği anlaşılınca, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma sonrasında kardeşler, ilaçları kendilerine babalarının verdiğini söyleyince baba Fazlı Y., 'yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

"BU DÜNYA KÖTÜ, ÖLÜP GİDELİM"

Mahkemeye sosyal hizmetler uzmanlarıyla birlikte gelen 11 yaşındaki H.Y. ve 10 yaşındaki M.Y.'nin ifadeleri ise duyanları şaşkına çevirdi. H.Y., "Babam yalan söylüyor. Ben onu affedebilirim ama yalan söylediği için affetmeyeceğim. Bize bu dünya kötü, ölüp gidelim diyerek ilaçları kendisi verdi. Ama kendisi içmedi. Bize hastanede sorarlarsa ilaçları benim verdiğimi söylemeyeceksiniz dedi. Daha sonra biz kusmaya başladık. Kusmaya başlayınca bizi hastaneye götürdü. Daha önce de bizi öldürmeye çalıştı." diye konuştu.

"DNA TESTİNDE ÖZ ÇOCUĞUM OMADIĞINI ÖĞRENDİM"

Baba Fazlı Y. ise "Ben onlara bakmakta zorlanıyorum. Kimsesizler yurduna vermek için resmi müracaatta bulundum. Ama onları öldürmek istesem neden rahatsızlandıklarında hastaneye götüreyim. H.Y. benim öz çocuğum değil ama buna rağmen ona öz babası gibi baktım. DNA testinde öz çocuğum olmadığını öğrendim. Öz babası olmadığım için beni suçlamaya kalkıştı. Ben çocuklarıma bakmak zorundayım. Kızlarım çocuk evinde kalıyor. Çalışıp onlara bakmam lazım, beraatimi istiyorum." diyerek kendini savundu.

DAVA 18 HAZİRAN'A ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, 8 yaşındaki R.Y. ve 6 yaşındaki N.Y.'nin de tanık olarak dinlenmesi için bir sonraki duruşmaya getirilmelerine ve Fazlı Y.'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 18 Haziran tarihine erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bolu Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title