Haberler

İlaç Sektöründen Expo 2015 İzmir'e Destek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kendisini Ziyaret Eden Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (Aifd) Üyelerinden, İzmir'in Ev Sahipliği Yapacağı 2015 Yılındaki Expo Fuarı İçin Destek Sözü Aldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kendisini ziyaret eden Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AİFD) üyelerinden İzmir'in ev sahipliği yapacağı Expo 2015 Fuarı için destek sözü aldı.

AİFD Başkanlığına seçilen Muhittin Güner Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e bir kutlama ziyaretinde bulundu.

     AİFD Genel Sekreteri Engin Güner, yaptığı açıklamada, Gül'ün, 150 yıldır yapılan ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Expo'ya, 2015 yılında İzmir'in ev sahipliği yapması için yürütülen kampanyayı hatırlatarak, AİFD'den destek istediğini bildirdi. Gül'ün, fuarın İzmir'e milyarlarca dolar tutarında yatırım yapılmasını sağlayacağına işaret ettiğini kaydeden Güner, "Cumhurbaşkanı Gül'e Türkiye'de ve tüm dünyada faaliyet gösteren 36 araştırmacı ilaç firmasını çatısı altında bulunduran AİFD'nin bu kampanyaya bütün gücüyle destek sağlayacağını söyledik" diye konuştu. (ANKA)

(DG/NB/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title