Haberler

İl Temsilcileri ve Antrenörler Buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Anfaş'ta il temsilcileri ve antrenörler buluştu. Toplantıda 2013-2014 sezonu için yapılacak ve yapılması gereken faaliyetlerle ilgili genel değerlendirmeler yaptı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu başkanlığında yapılan toplantıya Besyo Müdürü Dç. Dr. Erkan Çalışkan Anfaş Expo Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer, Fuar Anfaş Expo Direktörü Arzu Yüngün, Şube Müdürü İzzet Tekeli, Mehmet Küçükgüngör,Türker Özay, Mehmet Ünlü, 42 temsilcisi ve 40 antrenör katıldı.

İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu yeni atanan il temsilcilerini tebrik ederken, spor alanında başarılı olmak için hedeflerini hep yüksek tuttuklarını, il temsilcileri ve antrenörlerin de bu hedeflere ulaşmada katkı sağlamalarını istedi.

Sporun herkes için hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirten Dr. Hacıcaferoğlu, yenilenecek tesislerle Antalya'nın spor turizminin başkenti olacağını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Hacıcaferoğlu Özay Mehmet Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title