Haberler

İl Özel İdaresi Yeni Araçlarını Hizmete Dualar Eşliğinde Soktu

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından alınan yeni araçlar kesilen kurban ve edilen dualar eşliğinde hizmete girdi.

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından alınan yeni araçlar kesilen kurban ve edilen dualar eşliğinde hizmete girdi.

Bilecik İl Özel İdaresi bahçesinde yapılan törene, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, İl Genel Meclis Sekreteri Halis Nalbant, birim müdürler ve çalışanları katıldı. Tören sonrası konuşma yapan Bilecik İl Özel İdare Sekreteri Halis Nalbant, alınan yeni araçların hayırlı olmasını belirterek, "Kazasız belasız inşallah güzel günlerde hep beraber kullanmayı, güzel işler yürütmeyi Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

"ARAÇLARIMIZ GELMEYE DEVAM EDECEK"

Bilecik İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ise; geçtiğimiz yıl Meclislerince aldıkları karar doğrultusunda borçlanma kararı aldıklarını belirtti. Yıldırım, "İş makinelerimizi yenileme kararı aldık. Yeni Plent şantiyesinde Yol Şube müdürlüğümüzle şantiye binası yapmaya karar verdik. Sona yaklaşmaya başladık. İş makinelerimizin tamamı geldi. Bunun yanı sıra yine 1 adet greyder ve ekskavatör var onlarda yolda. Ben yeni iş hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız, belasız kullanmayı Allah nasip etsin. Ekskavatör sipariş edeceğiz onun haricinde 2 adet daha çöp kamyonumuz Çaltı ve Cihangazi beldelerine gidecek. Araçlarımız gelmeye devam ediyor. Bu arada sıcak asfalt şantiyesini de takip ediyorsunuzdur ve o da inşaat aşamasında. Onun da çalışmaları devam ediyoruz ve Nisan ayında asfalt dökmeye başlayacağız" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title